Hallottátok hogy csökkenni fog a GYED összege?
Mondjuk ebben csak az a gusztustalan, hogy nem a "megélhetési gyerekvállalókat" találja el...
Viszont az én szemszögemből meg az volt mindig visszás, hogy maximálva van a GYED bizonyos kereset fölött. Hálistennek jól kerestem, és fogok is, ha visszamegyek, de akkor is igazságtalannak éreztem azt, hogy egy ponton túl már nem jövedelemarányos. (Főleg, hogy a munkáltatóm -külföldi- a teljes összegre jelent be mindenkit, és éveket vártam az előléptetésre) Na de ez már egy másik kérdés, ez viszont igazán gusztustalan, hogy megint azokat rövidítenék meg, akik amúgy sem kapnának túl sokat :((. Így próbálják növelni a gyerekvállalási kedvet itthon?!
Hát családbarátkozik a kormány, na.
Mit akartok???? :-)
Na,igen ebben a jövedelem pótlék igénylésben is egy gond van:én pl.2011-ben Tgyást kaptam ill. 2012.01.17-ig,viszont 01.18-tól már Gyed fog járni,de én csak a Tgyas után igényelhetek kiegészítést,a Gyed már ugyanúgy a csökkentett lesz,ami ha minden igaz 55eFt lesz.Legalább is az adózóna.hu -n lévő kalkulátor szerint.
Ez megint azokat kényszeríti szar helyzetbe akik amúgy sem kapnak vmi sokat,ráadásul minden egyre drágább lesz+mi még albérletben is lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!