Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesen beadattátok a gyermek...

1 évesen beadattátok a gyermeketeknek az agyhártyagyulladás elleni védőoltást? Mi szólt ellene és mellette?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Én 13 hónaposan adattam be a kisfiamnak meg sem érezte és nem is volt semmi gond utána sem.Mi szól mellette hát most had ne soroljam milyen komoly betegség is ez!Kérdés sem volt, hogy beadatom e vagy sem!
2012. jan. 9. 12:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Én 8 hónaposan adattam be a lányomnak. Hogy miért? Mert súlyos betegség az agyhártyagyulladás.
2012. jan. 9. 12:54
 3/10 anonim ***** válasza:
1 évesen kapta meg a lányom ezt az oltást. Hogy miért? Mert az egyik ismerősünk kisfia elkapta ezt a betegséget és sajnos 8 hónaposan megsüketült a szövődményektől.... :-((( Ezek után számomra nem volt kérdéses, hogy beadassam-e...
2012. jan. 9. 13:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Persze, megkapta mindkét gyerekem 1 évesen.

Halálos is lehet, nem is gondolkodtam, hogy megkapják-e, teljesen egyértelmű volt, hogy igen.

2012. jan. 9. 13:06
 5/10 anonim ***** válasza:
1 éves státuszon adattuk be, akkor már csak 1 oltás kellett (nincs kistesó, nem járunk közösségbe, ezért nem volt kritikus, hogy előbb kapja). Semmi sem szólt ellene, ez egy olyan oltás, amit mindenképpen beadattunk volna.
2012. jan. 9. 13:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, beadattam. Nekem nem szólt ellene semmi, örülök, hogy van védőoltás egy ilyen betegség ellen.
2012. jan. 9. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi is beadattuk, kutya baja sem volt tőle...
2012. jan. 9. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi is beadattuk, észre sem vette, csakúgy, mint a többi oltást. Érveket nem sorolok, föntebb már leírtak szerintem mindent.
2012. jan. 9. 13:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Én meg elírtam, nincs nagytesó, aki közösségbe járt volna.
2012. jan. 9. 13:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen.Nalunk egyebkent is kotelezo.13hosan adtak be neki.
2012. jan. 9. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!