Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kell? Most pontosan a...

Mikor kell? Most pontosan a kisfiúk fütyijét mikortól kell fürdésnél "huzigálni"?

Figyelt kérdés
Mindenki mást mond!!!
2012. jan. 4. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Amikortól az orvos mondja.
2012. jan. 4. 13:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Na hát ez az. Mindegyik orvosnak más a véleménye erről.
2012. jan. 4. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát igen... mindenki más véleményen van. Szerintem azzal nem teszel rosszat, ha mindig csak annyira húzod vissza, amennyire épp csak megfeszül. Ha fel akar csúszni, akkor meg örülj, nem lesz vele gondod később.

Nekünk sajnos egyik fiamnál sem lehet, így valószínű nekik műteni kell :(

2012. jan. 4. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 2 évesen kezdtem, addig ugyanis nem nagyon mozdult. Nem bántottam, féltem, hogy megsértem.
2012. jan. 4. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát igen..ez az amire nem fogsz egyértelmű választ kapni!vmelyik doki az elejétől javasolja vmelyik doki pedig szigorúan kiköti hogy 2-3 éves koráig TILOS hozzányúlni mert megsértheted!

Halgass az anyai ösztöneidre és arra amit a szíved diktál!Én is így tettem!Én első naptól ahogy hazajöttünk a kórházból huzogatom neki de SZIGORÚAN CSAK ADDIG AMEDDIG A BŐR ENGEDI!!!Egyszerűen nemtudtam elképzelni hogy ne mossam meg neki hisz berakódik a krém a pisi stb!

Most 20 hós de szinte teljesen feljön neki és soha nem sírt hogy fájna neki sőt észre sem veszi soha mikor mosom neki!

Szóval tégy belátásod szerint!

2012. jan. 4. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnő és a gyerekorvos is azt mondta, hogy ne nyúljak hozzá, 3 éves koráig nem kell vele foglalkozni. Ráadásul a kicsimnek fityma szűkülete van, ezért öbbször is megkérdeztem, hogy mi legyen, de mindig ugyanazt mondták, hogy ne bántsam neki.
2012. jan. 4. 13:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is így gondoltam!
2012. jan. 4. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:
13,52-es nektek mit mondtak, mikor kell vinni orvoshoz a fitymaszűkülettel? Sajnos szintén ebben a cipőben járunk. csak a mi gyerekdokink azt az elvet vallja, hogy ráérünk még. pedig már nem nagyon kicsik.(3 és másfél évesek)
2012. jan. 4. 14:00
 9/9 anonim válasza:
Nekem 13 hónapos a fiam és én születése pillanatától felhúztam neki de csak nagyon fokozatosan, óvatosan. Nekem is azt mondták 3 éves koráig ne foglalkozzak vele, csak tudom utána rosszabb lesz, mert a gyerekorvos feltépi és akkor több lesz vele a gond. Az én fiamnak azóta teljesen feljön és semmi gond nincs vele. Szerintem csináld úgy, ahogy érzed és akkor semmi gond nem lesz.
2012. jan. 4. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!