Tapasztalt anyukák! Tegnap történt először hogy a pelenkás 20 hónapos kisfiam szólt hogy kaka (3szor is) majd rá 10 percre bekakilt. Most mi a következő lépés?
Habár nem vagyok anyuka....(már megint egy férfi soviniszta kérdés)
Igen nálunk is a wc-s szűkítőt sokkal jobban szerette. Persze kellhet egy kis támogatás, hogy ott maradj vele, de nálunk a szerepjáték is bejátszott és volt olyan, hogy a fiam újságot kért és, hogy csukjuk be az ajtót. Ilyenkor érdemes erre rájátszani.
Mindenképp ragad meg az alkalmat, hogy partner kezd lenni és kezd el neki favorizálni a pelenka nélküli állapotot, hogy az milyen nagy fiús. Az első néhány próbálkozás sikertelen lehet, de ilyenkor biztatni kell, hogy nem tragédia előfordul.
Egy apuka
első vagyok, Egy anyuka.
HA az én párom ennyire tudta volna a dolgokat, mennyire örültem volna neki. Ő szinte mindenből kimaradt, vagy kihúzta magát..
Köszi!Apukának is köszi,látom azért a tapasztalt jelző mindenképp érvényes rád a megszólításból.
Wc ülőkén nem is gondolkodtam még,azt hittem az a bili után "jön":)
hát az én lányom rá nem ülne a szűkítőre, nagyon utálja. Csak a bili.
Mi úgy csináltuk (22 hónapos volt), hogy kitettem a bilit olyan helyre amit láthatott, és magától csak rácsüccsent, megtetszett neki és 2 hét alatt nappalra lekerült a pelus.
Nálunk azért favorizálták a wc ülőkét, mert az olyan felnőttes dolog odafent trónolni. :)
Végül felváltva használták, hol ez, hol az volt az aktuális kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!