1 éves kisfiúnak szülinapi torta ötletek?
Azt hiszem túrós tortát szeretnék csinálni. De milyen gyümölccsel jó az ilyenkor?
Szeretnék valami jópofa díszítést is a tetejére( nem marcipánfigurát), de egyenlőre még nincs ötletem. Talán jó lenne gyümölcsből.
Ti milyen tortát csináltatok? Van esetleg képetek?
Nagyon köszi a segítséget!:)
Ananászos túrótortát csináltam az 1. szülinapra. Tetejét tejszínhabbal díszítettem, vékony csokicsíkokat húztam rá.
Nagyon ízlett mindenkinek, a kisfiam is imádta :-)
Én annó málnás bébiételt kevertem a túróba. :)) Nagyon finom lett!
Piskótatekercset sütöttem, ennek e tölteléke volt a túrós-málnás keverék, a felszeletelt tekercsdarabokkal kibéleltem egy tálat, beletöltöttem a maradék túrót, úgy hogy tele legyen a tál. Erre jött még 1 sor tekercs, be a hűtőbe pár órára, és mikor jól meghűlt kifordítottam a tálból, így lett torta formája! Tök jól nézett ki a sok tekercs egymás mellett, (azt hiszem a hivatalos neve is agytorta) és nagyon finom is volt. Erre tettem marcipánt és gyertyát. Ez volt az a torta amit a pici ehetett kézzel, maszatolhatott. Mellette rendeltem egy cukrászdait a vendégeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!