7 hónaposotok mennyit eszik a gyümölcsös kajából (tízórai)?
Ha te készíted miből mennyit adsz? ...és ha üveges kaja?
Nem grammok, hanem darabszámok érdekelnének.
Kisfiam az üvegest nem nagyon szereti, de volt, hogy azt kapott. 7 hónaposan megevett egy üveggel (190 g-ost), de nem tízóraira, hanem uzsonnára.
Friss gyümölcs: almát egy egész nagyot 3-4 db keksszel, babapiskótával, 1 nagyobb banán, vagy másfél.
Barackot, dinnyét, meggyet, szilvát ... ezeket én keverve adtam almával, banánnal.
Nem : )
1 alma + keksz
1 banán + keksz
7 hónaposom őszibarackból egy nagyobb jégkockányit (fagyasztottat jégkockatartóból). A fél barack az többnyire sok volt neki.
Üveges esetben annak a harmadát.
Iszik utána vizet. Az előző hozzászólóhoz képest kevés, de a babám inkább duci, mint nem.
Kedves utolsó!
Ezzel a mennyiséggel mennyi idő telik el a köv. etetésig?
Utolsó vagyok:
Az etetés gyümivel tízórai, aztán jön a dél, akkor kap anyatejet. Tehát 2-3 óra elteltével kér cicit.
Aztán délután változó időkben újra gyümi, kb 5 óra felé. Többnyire 7 körül anyatej, 8-kor fürdés, és után újra anyatej - mert megszokta h fürdés és cici után esti alvás.
Na az én kisfiam, ha nagyon kívánós 2 üveggel tol be tízóraira, ga én csinálom, akkor 1 alma+ 1 körta + 3-4 szilva és ezt még feltúrbózom gabonaörleménnyel.
Ma vacsira 2 körtét evett és 4 hippes kekszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!