Nem kevés 14-15 hónap a gyerkőcök között?
Mindenkinek más.
ha azt nézzük, hogy neked könnyebb legyen akkor legalább 6 éves legyen a gyerek vagy 8. akkor már tud segíteni, nem megy mindig az idegeidre, iskolában van egész nap.
De ha a gyerekszemszögéböl nézzük és hogy ha 2 gyereket akarsz akkor letudod egy kalap alatt a babázós, sírós, idöszakot.
nekem ez lenne az ideális de max 2 év. úgy érzem, hogy minél ügyesebb önállóbb a lányom annál kevésbé akarok kistesót. most 1 éves de már nagyon szeretném ha jönne a tesó. habár nincs senki segítségünk, mert külföldön élünk, de inkább valahogy megoldom az elsö 2-3 évet de túlleszek a nehezén.
nincs kedvem egy 5 éves óvodás aki már kezd önálló lenni, újra éjszakázni.
dehogynem, nagyon lvés
gondolj bele, épp hogy szültél, megint terhes vagy a szervezetnek sem jó
ráadásul nem tudod maradéktalanul kiévezni azt hogy cseperedik, kinyílik az értelme...
előző
nekem annyira nem szimpatikus, hogy csak azért futószagon szülni, mert
-így letudva gyerekváklalás(igen ez si megvan,
kipipálva:-((
-nem kell dolgozni 5-6 évig
- majd eljátszanak: soha nem testvért szülj a nagynak, hanem még egy gyereket
-nem kell venni semmit
Kedves kérdező!
A kislányunk 15 hónapos, és 6 hetes terhes vagyok. Nem terveztük, vagyis mindig is 2 gyermeket szerettünk volna de autoimmun betegségem miatt lemondtunk a 2.babáról. És tessék, megfogant, védekezés mellett.
Nálunk nem én és a Párom, hanem az orvosok tétováznak, hogy meg lehet-e tartani vagy nem. Voltam már nőgyógyásznál, hétfőn megyek UH-ra először. Ne tudd meg, milyen az mikor orvosok döntésére kell várni, hogy meg lehet-e tartani vagy nem :(
Mi bevállalnánk, habár a nagy pont 2 éves lenne amikor születne a kicsi, biztos hogy nehéz lenne az elején, de a 2 gyermek nagyon összekovácsolódna.
Persze a Ti helyzeteteket Ti tudjátok és nehéz a döntés. Szerintem hallgass a szívedre, bármit is súg, és tegyétek azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!