Győri anyukák! A 6 hetes csípőszűrés hogy is van? A kórházban azt mondták, hogy a szakrendelésen kell időpontot kérni, ott viszont azt, hogy nem kell időpont, a rendelés szerdánként van fél egytől. Odamegyünk és várunk?
Szülés után, amikor távoztam a kórházból a babával, odaadták az egészségügyi kiskönyvét, és abba már bele volt írva a pontos időpont és hely, hogy mikor kell vinni. Ugyanez volt a hallásvizsgálattal is.
kb. 1 hónapja voltunk
Az én fiam 9 hónapos, amikor mi voltunk csípőszűrésen, akkor igaz, h megvolt adva, h mikor van rendelés, de fent a kartonozóban kellett sorszámot kérni és az alapján hívták be a babákat. Tanácsos jóval előbb menni és számot kérni és csak a rendelésre visszamenni, én sajnos másfél órát vártam a picicel, mert már nem emlékszem hányadik számot kaptam, de elég sokat vártunk. Aggódtam is h etetni is kell. Szóval én délelőtt odamennék sorszámot kérni. Üdv
Zsu
Szia! Első vagyok. Azt írod, hogy ultrahangra van időpontod. Szerintem az lesz a csípővizsgálat. Vagy neked még azon felül is kell menned valahová?
Egyébként én is szoptatok, valóban nagyon ki kell számolni az időt. A férjem szabit vett ki és jött velem, ez nagy segítség volt.
Szia kedves Első !
A védőnőm mondta, hogy valóban ugyanott végzik mindkettőt, de sajnos nem nézik meg egyszerre (?!) Elég irracionális, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!