Képes könyvet,amiben állatok vannak. Esetleg kockákat.egymásba rakható dolgokat. De valószínű,hogy inkább a tejfölöspohár lesz a kedvence.
2011. szept. 18. 21:36
2/11 anonim válasza:
Nálunk most a fisher price víziló a sztár. Tologatja + vannak hozzá színes kockák, azokat pakolgatja ki-be.
2011. szept. 18. 21:45
3/11 anonim válasza:
Fisher Price formabedobó csiga, búgócsiga, hangszerkészlet, xilofon, fa kisvonat, Megablocks építő, leporellók, zenélő játéktelefon stb.
2011. szept. 18. 21:53
4/11 anonim válasza:
és ha már jár, akkor csattogós pillangó vagy vmilyen kis figura (ilyesmi: [link] )
2011. szept. 18. 21:55
5/11 anonim válasza:
Kisfiam szereti nagyon a járássegítőjét - most 13 hónapos - és a kisautó a mindene, most kapott egy komolyabb strapabíróbb traktort, utánfutóval, most az a sztár. A hangszerek a másik: zongora, xilofon, néha már meg tudja fújni a sípot is, nagyon ügyeskedik.
A könyv nagyon jó ötlet! Azzal jó sok időre le tudom foglalni én is.
2011. szept. 18. 22:26
6/11 anonim válasza:
Mi ugráló pónit vettünk a lányomnak, szerdán lesz a szülinapja.Igaz, hogy még korai, de ez hosszú távon lesz jó.Anyuéktól esernyőre csukható babakocsit kaptunk, odaadták már, hogy tudjuk használni, nagyon szeretem!Kapott még: felhúzható kisvonat, fa puzzle, toronyépítő játék, és valószínűleg kapunk még baba építőkockákat.És pénzt kaptunk, meg majd lesz 2 torta.Az egyiket tőlünk kapja, katica formájút, a másikat a keresztszüleitől.Hangszerre nem is gondoltam, de jó ötlet.Ami még jó lenne, az a játszósátor.Tegnap láttunk egyet a Brendonban, de nem vettük meg, mert rá volt írva, hogy 3 éves kortól javasolják, mert lenyelhető apró alkatrészei vannak.
2011. szept. 19. 07:05
7/11 anonim válasza:
kismotort
2011. szept. 19. 08:25
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, a kismotort, nagyautót, fp készségfejlesztőt már kilőtték a mamák és a rokonok mindenki lázasan készülődik, első unoka.:D Nekünk meg már ötlet se jut az eszünkba, de sokat böngészem a netet ez ügyben.
2011. szept. 19. 10:11
9/11 anonim válasza:
akkor kiscipőt (de azt gyerekkel kell próbálni.)
2011. szept. 19. 11:38
10/11 anonim válasza:
Legó duplo volt nálunk a nyerő!
Abból nagyon játékot lehet összerakni,nagyméretűek a darabjai,nem kell félni attól,hogy lenyeli a csemete.
Nálunk egy kerek alapdarab volt a kedvenc,a görgői egyben csörgőként funkcionált,és egy fogantyús kacsafejet lehetett ráilleszteni.
Persze házikótól a repülőig,a kisautóig bármit össze lehetett rakni belőle.Így nem kell sok egyfunkciós játékot megvenni,amit hamar megun a gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!