Kinek vált be, hogy "bepólyázza" a babáját?
Mostanában vettem észre, hogy cumival elalszik, megnyugtatja, csak a kis kezével kiveri a szájából és ekkor felébred és sír.
Olvastam arról, hogy ha nagyon sír a baba vagy ideges akkor be kell csomagolni, mert úgy érzi, hogy olyan, mintha az anyaméhben lenne.
1 hónapos babánál lehet még hozzászoktatni?

Szia!
Én 1 hós korától csomagoltam, és nagyon jól aludt éjszaka. Megnyutatta, és a kezei nem ébresztették fel amikor reflexszerűen kalimpált, mert még úgye azt nem tudja koordinálni, 2 hós kortól már az egyik kezét szabadon hagytam. Aztán folyamatosan kinőtte és utána hálózsákban altatam, azt meg nem tudja lerúgni magától. Érdemes megpróbálni.

Szia!
Én pólyáztam és nagyon jól aludt.Szerintem jó érzés nekik hogy be vannak bugyolálva.Kevesen pólyáznak, pedig szerintem az egyik legjobb dolog míg nagyon pici!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!