Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hos kislany nem engedi, h...

16 hos kislany nem engedi, h tisztitsam a nyuszikajat. Miert? Bovebbenn..

Figyelt kérdés
mar vagy 2-3 honapja,h nem birom tisztitani neki a kis nyuszijat. mindig furdunk. mostansag kamillasat fozok neki, es belelontom a vizebe. bugyis pelust hordunk,de ritkan van neki popsikermezve a fencije es a nyuszija is. elhuuzza magat,oldalra fordul, csak nincs baj. :( vagy hideg neki a popsi torlo? miert van ez? han orvoshoz viszem,csak megkinzom,plane ha nincs gong.
2011. szept. 8. 00:25
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/175 anonim ***** válasza:
77%

Még én sem hallottam ilyen nyelvtani szabályról, pedig régóta ismerem ezeket a szabályokat. Megoszthatnád velünk, ezt honnan szeded:)

Bocs az offért.

2011. szept. 9. 13:58
 102/175 anonim ***** válasza:
86%

Újfent elnézést, nem kioktatásnak szánom, de a vessző semmi esetre sem egyenlő a szóközzel. A vessző írásjel, s mint ilyen, MINDEN esetben szóközt kell utána rakni. (Ugyanúgy, mint ahogy a mondatvégi írásjelek után.)

Tényleg nem vitatkozni akarok, szóval inkább váltsunk át a kérdező problémájára.

Szerintem attól, hogy a gyerekével így, ilyen módon beszél, felnőtt emberekkel messze más stílust és hangnemet kellene megütni. Persze, ez csak az én véleményem. Márpedig ezen kérdés nevetségessé válásának legfőbb oka bizony a hangnem.

2011. szept. 9. 13:58
 103/175 anonim ***** válasza:
23%
Ha már itt tartunk...hát-tal nem kezdünk mondatot.
2011. szept. 9. 15:19
 104/175 anonim ***** válasza:
34%

Az utolsó 2 oldalon egyre inkább nevetségessé vált közel mindenki, így kérdező nem kell magad egyedül érezni...

Most mondjátok mire jó osztani az észt?? Nem sok olyan kérdést, választ láttam ami tökéletesen hibátlan volt sok nekem is szemet szúrt de mit érek el ha azt csinálom mint Ti??? Nem magyar órán vagytok, fejezzétek már be!

2011. szept. 9. 15:40
 105/175 anonim ***** válasza:
88%

Haláli, kezd egyre jobb lenni ez a kérdés.

Remélem nem törlik, mert akkor másoknak is megmutatom.

Az eleje vicces, a közepe síros röhögős, a vége pedig ezzel a helyesírás veszekedéssel egyszerűen csúcs.

Hab a tortán a kérdező kommentje, illetve az a pár válasz aki minket minősít, h bunkók vagyunk.

Csak így tovább. HAJRÁ!

2011. szept. 9. 18:47
 106/175 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező!

Na téged sem az eszedért vettek el!!!

NYUSZÓMUSZÓÓÓÓ

2011. szept. 9. 20:21
 107/175 A kérdező kommentje:
Bravo......csak igy tovabb......meg jo, h magyarba igy raernek az emberek....:)))))))
2011. szept. 9. 20:23
 108/175 anonim ***** válasza:
87%
100 ! Gratula NYUSZOMUSZO ! :)
2011. szept. 9. 21:29
 109/175 anonim ***** válasza:
88%

Öröm ide jönni olvasni. :)

Amúgy valóban kell a vessző után szóközt hagyni. Sokszor én is csak ámulok a sok helyesirási hibán. Nálunk talán még jobban beleverik a tudatunkba, hogy hogyan is kell helyesen irni. (hosszú i-m nincs, mielőtt leszólnátok)

Egy szlovákiai magyar

2011. szept. 10. 15:16
 110/175 A kérdező kommentje:
:))))))
2011. szept. 10. 15:39
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!