Mit lehet "játszani" egy 6 hós babával?
A zenélő kütyük már tetszenek nekik, ha ügyes, még a gombokat is maga tudja nyomkodni a különböző zenélő játékokon.
És a kukucsos játékot (elbújsz v.mi mögé, majd kikukkantassz) is imádta a kisfiam abban a korban (és most is, most 9 hónapos). És minden olyan dolog jó, amit bütykölhet, nyomogathat, ügyesedhet a kis keze. Sok ilyesmit lehet kapni.
Azért az olyan klasszikus játékhoz, amivel hosszasan elvan, még picur szerintem, de nagyon hamar eljön annak is az ideje. Egyébként már ebben a korban is elvannak maguktól egy ideig, ha pl. kezébe adsz egy érdekesebb csörgőt.
Na én megeszem a kalapom ha a te babád 6 hónaposan már egyedül nyomkodta a játékon a gombokat!
Egyébként énis igy érztem mikor magára hagytam a babámat. Sajnos sokmindent nem tudsz még vele játszani, de őt leköti az is ha sok szines dolog van körülötte és nagyon tud örülni ha hallja a hangod! Én a házimunka mellett ha magára hagytam sokat énekeltem neki és nagyon élvzte!
Pihenőszékben viszem magammal,tehát a közelemben van,beszélek hozzá,de mégis ugy érzem más biztosan többet foglalkozik az övével.Énekelek neki,a mondókákat is szereti,csak rossz anyának érzem magam ha nem vele foglalkozom.
(ja és a kutyákat imádja,ha mondom neki h simi akkor már nyujtja is a pici kezét-persze saját kutyánál,nem idegennek)
Az én fiam még csak 5 és fél hónapos, de hasonlóan érzek én is mindig, ha nem éppen vele játszom, hanem házimunkát végzek. Igyekszem vele csinálni mindent amit tudok és igyekszem reggel és délután is pár órát csak vele játszani. Így jobb a lelkemnek is. A házimunka megvár, de ez kétértelmű, megvár, mert első a gyerek, meg mert más nem fogja megcsinálni!
Második hsz: az én fiam is egyedül nyomkodja a zenélős kütyün a gombokat, miért olyan szokatlan ez?
Sajnos nem találom a könyvet.Nem tudnád nekem átküldeni?Előre is köszönöm:)
terez25@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!