Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6-7 hónapos babák anyukái....

6-7 hónapos babák anyukái. Nektek hogy szopizik a babátok?

Figyelt kérdés
Főleg azok válaszait várom akik fekve szoptatnak.Mit csinál közben a babátok?
2009. ápr. 15. 09:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a kezével kalimpál és megpróbálja letekerni az orrom. Vagy a lábaival áll bele a gyomromba és gyalogol,de olyan erővel,hogy már fáj. 6,5 hónapos. A tiéd mit művel? :)
2009. ápr. 15. 09:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém már napközben szinte haragszik rám, ha megkínálom őt cicivel, mert nem akar lemaradni az élet nagy dolgairól. Akrobata mutatványokat végez, szinte lehetetlen meg szpotatni. Bezzeg este úgy csinál fürcsi után, mint aki éhen akar halni és csak cici van a világon. Kicsit félek is, hogy a tejem el fog menni.
2009. ápr. 15. 09:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, a kicsi fiam 7 hónapos. Ez lemaradt.
2009. ápr. 15. 09:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Kb. ugyanazt mint a te babád csak ezek mellé tépi le rólam a ruhát,a melltartómat,a cicimet csípi,csűri-csavarja-nyomkodja(hol az egyiket hol a másikat).Közben az oldalán fekszik és az egyik lábát átakarja rajtam rakni de nem sikerül.
2009. ápr. 15. 09:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Na igen,ezt a ruhatépést ő is csinálja néha. Viszont ha direkt a kezébe adok egy pelust,hogy szorongassa azt,nem kell neki. :) (1.voltam)
2009. ápr. 15. 09:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én tündérem az első 2 percben "vákuumozik", utána rúgkapál a lábával, a combját ütögeti, mint aki elkezdi a kállai kettőst járni, aztán a hátára fordul, közben gyúrja a cicit. Egy idő után körbenéz, hátha nagyot változott a világ, amíg ő evett:) Amikor jóllakott, azt egy jól irányzott mellbimbó-tekeréssel jelzi...:) De már résen vagyok:)
2009. ápr. 15. 09:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Nahát én meg azt hittem csak az én babám csinál ilyen furi dolgokat,de akkor a tietek sem semmi:))))
2009. ápr. 15. 09:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7,5 hós babám is ugyanezeket csinálja. :) A párom néha alig bírja visszafogni magát a röhögéstől, máskor meg éppen csak el nem sírja magát a meghatottságtól. Nappal inkább csapkod a kezével, lábát rám rakja, hidat csinál, orromat tépi, nyakláncomba kapaszkodik, mellemet gyurmázza, a saját fejét simizi, vagy a haját tépi. Ha már álmosodik cicin, leginkább esténként, akkor meg simizi a karom, a vállamtól az ujjamig fel-le. :) Olyankor olyan édes, a párom ezért kerülgeti a sírás, meg ezért féltékeny, mert őt így sosem fogja simikézni.
2009. ápr. 15. 09:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Az én párom is mindig röhög és csak annyit mond hogy már látszik hogy lassan ki lesz tiltva a hálóból:)
2009. ápr. 15. 09:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én 6,5 hónapos kisfiam is egyfolytában tornázik. Lehúzza a zokniját, csavarja a fülecskéjét, tépkedi a hajamat.

Legfrissebb hóbortja, hogy hasra fordul és úgy eszik tovább. Ezt akkor csinálja, ha apa is itthon van, és ilyenkor a szája a cicin, a szeme az ajtón, hogy mikor jön be apa. Ha meglátja, fülig ér a szája úgy vigyorog, de a cicit nem engedi el.

2009. ápr. 15. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!