Miért nem lehet anyatejes csecsemőt már 4 hónapos korától hozzátáplálni, mint a tápszerest? Miért nem adhatok egy kis barackot, almát a picinek, anélkül, hogy akár egy étkezést is kiváltanék?
Szerintem pár falatot adhatsz neki,hadd szokja az új ízeket.
De tényleg csak pár falatot.
Tudom, hogy az anyatej a legtökéletesebb a számukra. Ezért írtam, hogy nem akarok kiváltani étkezést, és csak egy kicsi mennyiségre gondoltam.
Az viszont már válasz a kérdésemre, hogy gyulladást okozhat, mert felkészületlen még a gyomruk. És igen, akkor mi van a tápszeres babákkal?
Az én védőnőm abszolút szoptatás-párti, ahogy illik :)
Ő azt mondta, hogy azért kezdjek el 4 hónapos kortól KÓSTOLTATNI, hogy mire oda kerül a sor, hogy kiváltsunk egy étkezést, addigra túl legyünk a többnapos kóstolgatásokon. És azért kell időben elkezdeni, hogy minden ételre legyen majd bőven idő, ne legyen az, hogy x hónaposan jaj-már-ezt-is-kéne, jaj-már-azt-is-kéne.
Tehát jól szeretnéd csinálni: nem kiváltani, csak etetgetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!