Szocpolról bármilyen friss infót tudtok?
Ezt a kérdést én tettem fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
van szocpol, újra, de csak majd januárban lehet igényelni
most támogatott lakáshitel van, az tulajdonképpen a fundamentával megy, együtt veheted fel és bank megelőlegezi. de így 4 évig nagyon magas a törlesztő.
érdemes megkérdezni a helyi önkormányzatot, nálunk pl. van támogatás :) fiatal házasoknak az ingatlan értékének 10%-át, 1M ft-ig odaadják :)
Off! Csak hitel mellett lehet a szocpolt felhasználni? És csak új lakásra?
Nekünk van egy panellakásunk, nagyobbra szeretnénk cserélni, erre nem kapunk, ugye semmit?
Én is úgy tudom,hogy januártól lesz újra.A hitelhez nekünk is van fundamenta,de azt az összeggel fizetjük és amikor lejár az állami támogatással betörlesztik a hitelbe,abból mi semmit se látunk.
A szocpol jár lakásvásárlásra és nem kell hozzá hitel,de úgy tudom,hogy használt lakás vásárlásra már csak félszocpol jár.
ma 00:06
új lakás teremtésre adják, ha lecserélitek az szerintem nem az :/
és most már az is számít, hogy mennyire enegriatakarékos, egy "sima" panelra szerintem nem fognak adni hacsak nem 3-4 gyerek van, mert pontrendszer van és a panelra nem igen adnak pontot :(
de feltétlenül érdeklődj utána, egy jó hitelügyintéző csodákra is képes ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!