Elűltettétek azt a magot amit a kórházi csomagba adnak akkor mikor jővűnk haza a babával?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 22:06
1/20 anonim válasza:
El akartam, de csak Te juttattad az eszembe :((( Teljesen elfelejtettem, sajnos.
2/20 anonim válasza:
Elültettem decemberben, akkor szültem, és kb múlt héten vágtam ki a kukába, mert semmi nem lett, de lehet, hogy csak mert béna vagyok vagy mert panelban lakom, vagy rossz volt a föld..stb.., de már nem volt türelmem.
Azért ha van kedved próbáld ki.
3/20 anonim válasza:
novemberbe szültem de én nem találtam magot! milyen mag is az nem is értem???
4/20 anonim válasza:
én sem kaptam semmilyen magot. miről van szó? mire jó?
5/20 anonim válasza:
Igazságtalanság hogy nem egyformák a csomagok, szívesen elültettem volna én is, de csak itt olvastam nemrég hogy van ilyen :(
6/20 anonim válasza:
Milyen mag? Januárban szültem. Mi Felicitas csomagot kaptunk.
7/20 anonim válasza:
Tavaly áprilisban szültem ,elültettem és ki is dobtam mert semmi nem lett belőle pedig kertes házba lakunk de sztem semmi köze a berkenyéhez.Nem emlékszem milyen csomagba volt, de egy kék képeslap nagyságú papírra volt ragasztva és a neve Berkenye.
9/20 anonim válasza:
a nestlés csomagban volt ahol a kiskanál is
10/20 anonim válasza:
Én se kaptam magot,és Augusztusban szültem.Én is felicitas csomit kaptam, meg még valamilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!