Bababónuszt milyen címen vagy telefonszámon tudom megreklamálni?
Figyelt kérdés
Nem kaptam kezdőcsomagot, hanem csak 3 kupont, meg egy szórólapot2011. júl. 29. 09:30
1/6 anonim válasza:
Legkönnyebb ha bemész a legközelebbi dm-be ott azonnal utána tudnak neked nézni.
2/6 A kérdező kommentje:
ok
köszönöm szépen
már megtaláltam a címet és írtam levelet nekik, de attól függetlenül megreklamálom a dmben is
2011. júl. 29. 09:36
3/6 anonim válasza:
A dm-ben nem tudnak neked segíteni, mert nem onnan megy ki a küldemény, hanem központból. Inkább hívd fel a bababónusz vonalat!
06-40-200-995
4/6 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam. Februárban szültem és nem kaptam mást, mint a 3 kupont. Telefonáltam nekik kétszer is, megígérték, hogy újra postázzák, de nem történt semmi. Most hétfőn írtam nekik egy levelet, hogy milyen csalódott vagyok, pedig már 3. gyermekem, eddig ilyen nem volt. Másnap válaszoltak is, hogy sajnálják, kiküldik ajánlottan a kezdő csomagot. Tegnap meg is kaptam!
5/6 anonim válasza:
Igen sajnos ez előfordul,én azt hallottam sokszor a postás nyúlta le a csomagot...
6/6 anonim válasza:
A kezdő csomagban mi van? Mert én már annyira nem emlékszem, de szerintem én is még csak kuponokat kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!