Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bababónuszt milyen címen vagy...

Bababónuszt milyen címen vagy telefonszámon tudom megreklamálni?

Figyelt kérdés
Nem kaptam kezdőcsomagot, hanem csak 3 kupont, meg egy szórólapot
2011. júl. 29. 09:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Legkönnyebb ha bemész a legközelebbi dm-be ott azonnal utána tudnak neked nézni.
2011. júl. 29. 09:33
 2/6 A kérdező kommentje:

ok

köszönöm szépen

már megtaláltam a címet és írtam levelet nekik, de attól függetlenül megreklamálom a dmben is

2011. júl. 29. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:

A dm-ben nem tudnak neked segíteni, mert nem onnan megy ki a küldemény, hanem központból. Inkább hívd fel a bababónusz vonalat!

06-40-200-995

2011. júl. 29. 09:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy voltam. Februárban szültem és nem kaptam mást, mint a 3 kupont. Telefonáltam nekik kétszer is, megígérték, hogy újra postázzák, de nem történt semmi. Most hétfőn írtam nekik egy levelet, hogy milyen csalódott vagyok, pedig már 3. gyermekem, eddig ilyen nem volt. Másnap válaszoltak is, hogy sajnálják, kiküldik ajánlottan a kezdő csomagot. Tegnap meg is kaptam!
2011. júl. 29. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen sajnos ez előfordul,én azt hallottam sokszor a postás nyúlta le a csomagot...
2011. júl. 29. 10:11
 6/6 anonim ***** válasza:
A kezdő csomagban mi van? Mert én már annyira nem emlékszem, de szerintem én is még csak kuponokat kaptam.
2011. júl. 30. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!