Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Saját babátokon érzitek a...

Saját babátokon érzitek a babaillatot?

Figyelt kérdés
Úgy vártam, hogy babám legyen és a lakást belengje a fincsi babaillat. Erre nemhogy a lakásban nem érzem, de még a babámon sem. :( Gondolom köze van ahhoz, hogy állandóan vele vagyok és így hozzá van szokva az orrom, mert más mondja, hogy milyen jó babaillata van, csak én nem érzem. Este fürdés, olajozás után még csak-csak, de hamar elmúlik. Pedig még váltogatni is szoktam az olajakat.
2009. márc. 28. 08:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
En is igy vagyok...de megnyugtat az mikor hazaer apa,es azt mondja,hm...de jo babaillatod van:::)))Szoval szerintem csak azert nem erezzuk mert 24 orat egyutt vagyunk a picikkel!
2009. márc. 28. 08:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az enyémen én sem érzem, de az apja is és mindenki azt mondja, hogy "isteni" babaillata van.

Én csak azt érzem meg, ha kaki van! Az apja meg azt nem érzi.

2009. márc. 28. 09:46
 3/8 anonim ***** válasza:
miután megszületett, érztem pár napig. azóta nem, de aki bejön hozzánk, az érzi:))
2009. márc. 28. 09:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam érezni, főleg a hajas fejbőrön, pedig csak gyógyszertáti készítményeket használunk (6 hós a lányom).

Jókat szokott kuncogni, ahogy a feje tetejét szimatolom, gondolom csikizi a lélegzetem - én meg nem tudok betelni az illattal.

Azt különösen utálom, mikor valaki megdajkálja, és az illető erős parfümillatát lehet csak a gyereken érezni utána.

2009. márc. 28. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez tényleg érdekes, én sem érzem!

A múltkor hülledezve néztem a barátnőmre, amikor megszagolgatta a babámat és nem tudott betelni a fincsi babaillattal. Persze nem szóltam semmit. De én azóta sem érzem:(

2009. márc. 28. 11:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Én sem érzem, nem is éreztem:( már 1 éves.

Bezzeg az anyu mindig mondta hogy milyen jó babaillat van nálunk. Hiába kértem írja le mégis milyen az, nem tudta.

Én meg csak szomorkodok, hogy nem érzem:(

2009. márc. 28. 12:50
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Ezek szerint jól gondoltam, hogy nem az én orrommal van gond. Az én párom is mindennap mondja, hogy milyen jóillatú a babánk. Az is igaz, hogy ha valaki erősen parfümözött látogató ölelgeti meg, azt bezzeg megérzem. :)

Terhesen egy vadászkutyával felvehettem volna a versenyt szaglásban, bezzeg most, mikor ilyen fincsiség vesz körül, nem érzek semmit. Ez az anyaság egyik negatív tapasztalata... de ennél rosszabb sose legyen!

Boldog babázást mindenkinek!

2009. márc. 28. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Én se érzem, de 8 hónapos volt, mikor 3 napra a mamánál hagytuk a gyereket, és hazaérve éreztem én is először.
2009. márc. 29. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!