Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel nyugtassam meg? Ordít...

Mivel nyugtassam meg? Ordít reggel óta!

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 11:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ.Írj konkrétumot.Mennyi idős stb?
2009. márc. 23. 11:36
 2/15 A kérdező kommentje:
11 hetes evett tiszta a pelus
2009. márc. 23. 11:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom nálatok milyen idő van, de vidd ki egy kicsit. Ma nekünk is napunk van. Borzasztó ez az idő. Mennyi idős?
2009. márc. 23. 11:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
böfizett normálisan mert rgy enny idős picinek nagyon tud fájni a pocija.próbáld kicsit megmaszírozni a pociját
2009. márc. 23. 11:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Talán a széltől nyűgös, az nagyon kihat a babákra, én pont emiatt nem is vinném ki, próbáld meg többször cicire tenni (ha anyatejes), hogy megnyugodjon, talán el is alszik. Mindenesetre te maradj türelmes, érezze rajtad, hogy minden oké, te ott vagy neki. Kitartást!!!
2009. márc. 23. 11:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha reggel óta vigasztalhatatlanul sír akkor sztem hívd fel a védőnőt vagy a doktornőt hátha mondanak valami okosat.Fájdalmasan sír?
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenek előtt Te nyugodj meg,mert érzi rajtad az idegességet.Amig Te nem nyugszol meg addig Ő sem fog.Ha kell csukd be a szoba ajtót.ülj le 2 percig és nyugodj meg.Igyál meg közben egy pohár vizet vagy teát.Miután megnyugodtál menj be hozzá.Vedd fel a karodba,simogasd csitítgasd.Ha nem elég menj sorba mi lehet a baja.Kínáld étellel,itallal.Símogasd a pociját illetve a kis fejét óvatosan.Nem kizárt,hogy esetleg fájhat a feje,vagy valamilye ebben a rossz időben.Mérd meg a hőjét nem magasabb e a szokottnál.Ennyit tudok tanácsolni,sajnos ez türelem játék és sorra kell venni az eshetőségeket.Minden jót nektek!
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan ez a szeles idő van rá ilyen rossz hatással. Próbáld kicsit bebugyolálni, esetleg pár percre vidd ki. Nálunk néha a monoton zajok (porszívó, mosógép, folyó víz) is segítenek. Volt, hogy a kislányom a mosógép forgó dobjának nézése közben nyugodott meg, addig egész nap nyűglődött. Utána 3 órát aludt:)) Fontos, hogy te se legyél ideges, mert megérzi a babád és még jobban fog sírni! Tehát először neked is meg kell nyugodnod! Kitartás! Sok sikert!
2009. márc. 23. 11:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
ha már mindent végigpróbáltál nekünk a legvadabb sírás is abbamaradt israel kamakawiwole somewher over the rainbow című számára,you tubeon szoktam bekapcsolni neki,egy próbát megér.próbálj nyugodt maradni,érzi amit te érzel tudom nagyon nehéz ha már régóta sír.sok sikert.8 hetes kisfiú anyukája
2009. márc. 23. 11:51
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amíg ilyen picike volt az jött be, hogy szorosan bebugyoláltam egy plédbe, mint egy pólyába. Egyhamar megnyugodott tőle. Először nem hittem benne én sem, ám egy, a tiedhez hasonó nap után elérkezettnek láttam az időt, hogy kipróbáljam...
2009. márc. 23. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!