Anyukák! Bátor anyukák! Tennétek fel arc nélkül CSAK a hasatokról képet, hogy hogy néz ki szülés után?
És mennyi idővel...
Ha bevállaljátok én is teszek fel az én hasamról.Szimplán csak "közvéleményt" kutatok:)
A környezetemben mindenki olyan vékony stb szülés után.....én valahogy nem:(
bátor vagyok :D 1,5 éve szültem, kb 1 éve ilyen :S tornázni kéne de lusta vagyok :S
de most már neked is kell! ;)
??????:D tök jó hasad van nem tudom mit izélsz..am. a tornázás jót tesz, de amúgy szép hasad van:D
18L
Kedves Első!!
Bakkkker!!!Nagyon szép hasad van, irigyellek!!:))Igy én is bátor lennék!!:))
DE nem vagyok az!!!Szerintem szörnyen csúnya a hasam!!:((De ha tesznek többen képet, lehet én is bevállalom!
Én 7 hetes szültem most pénteken, de az enyém még nagyon csúnyácska. Fényképezni nincs időm, de a fenti képhez sok
gratula! :)
Nekem nagyon erősen kijöttek a terhességi csíkok, jó sok, és még most is baromi pirosak, pedig nem híztam sokat és a baba is pici súllyal született. Azért remélem idővel valamelyest jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!