Miért marad valakinek még szülés után egy évvel is nagy hasa?
Szia!
Erre én is kiváncsi lennék!6 és fél hónapja szültem kezdetben szépen lement most viszont egy 2 hete megint akkora mint a terhesség közepén.Sajnos!
Altalaban gyengebb hasizomnak "koszonheto".
Ha viszonylag renyhe az izomzat mar terhesseg elott is, akkor terhesseg alatt meg rosszabb lesz a helyzet es erosites nelkul nem all vissza az eredeti rend. Korrigalhato. Viszont szules utani 1-2 evben sokan meg nem erositenek egyaltalan a szoptatas miatt. Es van, aki egyebkent sem, mert egyszeruen nem fontos neki, vagy nem szereti es nem szanja ra magat.
Van olyan is, hogy hiaba eros az izomzat, de megserul terhesseg alatt es nem all vissza. Az egyik baratnomnek peldaul egyaltalan nem huzodik vissza, konkretan mukodeskeptelen lett amikor a masodik gyermekkel volt terhes, muteni is kellett.
Es olyan is van, hogy azert latszik a poci, mert alapban nem fesziti be az izmait a holgy (nem csak az anyukakra igaz). Az izmos, lapos hasbol is lehet pocakot csinalni, ha teljesen elengedjuk a hasizmokat, ugymond kinyomjuk a hasunkat. Terhesseg elott altalaban szeretnek a nok behuzott hassal jarni, terhesseg alatt meg teljesen kiengedik (sokszor szuksegtelen mertekben is), mert akkor mar ugye nem ciki a pocak, sot, a kiengedett pocakot neha mar 5-6 hetes terhessegnel is babapocaknak hivjak. Es ha ehhez hozzaszokik, akkor szules utan eltart egy ideig, amig ujra raveszi magat a helyes testtartasra, foleg mivel altalaban akkor nem igazan jar dolgozni, egyeb helyekre, nem mindenkinek fontos otthoni kornyezetben a babazos evek alatt a testtartas, megjelenes.
Ez a kérdés engem is nagyon foglalkoztat!!!Áhitattal várom a válaszokat,hátha érkezik valami csodamegoldás!
Bocs az OFF-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!