Lehet valami baja a babámnak?
Sokkal rugalmasabbak a csontjaik mint a felnőtteké.Képzeld csak el,ha te annyiszor és olyanokat vágódnál mint egy járni-futni tanuló gyerek,már biztos összevissza törted volna magadat:)
Ha bágyadt,aluszékony,hányás,étvágytalanság jelentkezik akkor gond van.A természet szerencsére jól kitalálta,a leggondosabb szülői felügyelet mellett is történnek ilyesmik.Szinte minden gyerek úgy 7-8 éves koráig tele van sebekkel,foltokkal,púpokkal:D:D:D
Ilyenkor azt figyeld, nincs-e agyrázkódása, mi a kutacsát ütöttük meg véletlen, vagyis alvás közben az államba vágta a fejét, pont ott...
Ha szélsőséges a viselkedése (túl izgága, túl nyugodt), a pupillái nem reagálnak rendesen a fényre, ill. nem követi rendesen a szemeivel a dolgokat, tehát az egyik szeme "lemarad",nem eszik rendesen, akkor lehet gyanús.
Szerintem semmi baja. :)
Hál Isten semmi baja nincs(remélem nem is lesz már)Itt randalirozik apával ahogy szokott minden este:)De még mindig olyan bűntudatom van,hogy nem tudtam megelőzni a bajt:(((
Köszi mindenkinek!!!!
Szia!
Csak hogy megnyugodj... Tavaly kint németeknél voltunk látogatóban utolsó nap jönnénk haza apa jön le gyerekkel a kezében a lépcsőn elcsúszott... A 4 hónapos gyerek lefejelt 2 lépcsőfokot dölt az orrából a vér rögtön monoklija is lett tovább nem akarom ragozni mert így is szörnyű rá visszagondolni... 3 nappal toldottuk meg a nyaralásunkat mert vittük rögtön kórházba ahol állandó megfigyelésen voltunk, eltört az orra de azt mondta a doki hogy nem tud mit csinálni mert ők még annyira porcosak és nem csontosak hogy ahogy törik már el is kezd összeforrni... Annyi volt hogy 2 napig állva aludtam vele mert ahogy leraktam visított csak kézben nyugodott meg, forgolódni sem hagyhattam mert infúziót kötöttek a fejébe és hogy ne tekeredjen bele... Szörnyű volt senkinek nem kívánnék ilyen látványt hogy a gyerekének a feje tehetetlenül csapódik a lépcsőfokokon és az utána következő napokat... Már 15 hónapos a fiam horkol ezerrel és egy picit görbe az orra meg ahol eltört van neki benne egy lila csík... Még mindig... De szerencsére ennyi... Ja és apuka kezébe nem adom lépcsőn azóta se!! Ha vinni kell kézben nem adom senkinek... Ez az én beidegződésem már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!