7 hónapos a kisfiunk, még szoptatok. Ihatok kávét?
2011. jún. 8. 17:29
1/10 anonim válasza:
Napi 1-2 belefér, persze, ha mellette nem veszel észre változásokat a kicsi viselkedésében . Én szülés után szoktam rá a kávéra, anélkül nem bírtam volna az éjszakázást... A babáimon nem lehetett észrevenni, hogy kávézom. Mind a 4 szoptatása alatt ittam kávét...
Az én babám 9,5 hónapos, leginkább már csak reggel meg este cicizik, bár egyszer-egyszer van, h napközben. Én a reggeli cici után szoktam inni egy kávét, nem hat ki a kicsire.
Egyik barátnőm már akkor is ivott, mikor még kb. ötször szoptatott egy nap és ott sem volt gond.
2011. jún. 8. 17:48
4/10 anonim válasza:
Ha csak az ize miatt iszod, akkor van koffein mentes is.En azt ittam
Ha faradsag miatt, akkor is ihatsz mertekkel.
Esetleg megprobalhatod felesben a sima es a koffeinmenteset is :)
En nagy kave rajongo vagyok... :)
2011. jún. 8. 18:03
5/10 anonim válasza:
Simán :)
Én reggelente mindig ittam a kis tejeskávémat, ha nagyon padlón voltam, napközben ittam presszó kávét is. Nem volt semmi gond belőle!
2011. jún. 8. 18:37
6/10 anonim válasza:
Persze. Legyen valami kis örömöd is az életben.
2011. jún. 10. 20:32
7/10 anonim válasza:
Második babánál ittam csak, reggel és közvetlenül ebéd után, nehogy gond legyen az alvással, és akkor is csak gyengét.
2011. jún. 10. 21:19
8/10 anonim válasza:
Ugyan úgy kávéztam mindkettővel, mint a terhesség előtt. A szoptatás alatt is.
Jó nem napi 8bögrével kell inni, naponta 1-2-3tejeskv nem okoz gondot 1/3-2/3arányban.
2011. jún. 10. 21:38
9/10 anonim válasza:
én is ittam mindig kávét, de azt megfigyeltem, hogy a babámra nem volt hatása. Biztos van olyan baba, amelyik kis koffeint is megérez. Ritkán van, hogy 3 kávét is iszok, akkor sem alszik rosszabbul a babám, de általában egyet vagy kettőt.
2011. jún. 10. 22:29
10/10 anonim válasza:
Én ugyan 3 az 1-beneket iszom, de az nem hat a kicsire! Amikor 1-1 alkalommal ittam rendes kávét, azt se vettem észre rajta, sőt én mindig este kívánom és iszom, de az éjszakát végigalussza egy evést beiktatva!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!