Milyen a gyerekszobátok?
Külön szobát kapott kisfiam, nem nagy, 9 nm, de a mi szobánkba sehogy nem fért volna el semmije.
140x70-es, később kisheverővé alakítható ágyat vettünk neki, afölé párom szerkesztett egy polcot, amire tudok tenni pelenkát, popsitörlőt, ilyesmit.
Ifjúsági szekrénysort vettünk, amit nagyon sokáig fog tudni használni, mert van benne íróasztal + hozzá való polcos-fiókos feltét, van két sarokszekrénye, van egy polcos-fiókos szekrénye, és egy fiókos komód, afölött szintén a bútorhoz való házilag szerkesztett polc.
szia,
ez volt a kisbabás verzió :)
még egy
ez pedig már az új nagyfiús szoba :)
most lett kész januárban 2,5 éves a fickó
Apa csinálta mindkettőt és együtt álmodtuk meg :)
2 éves volt, amikor elkészült az új szoba, 1 évig velünk aludt, most már a sajátjában, hvégente közöttünk/velünk.
Ági
eddig 1 szobában voltunk, most lassacskán elkészül az új lakásunk, abban külön szobája lesz (amit a majdani testvéreivel fog megosztani). kb.1 éves kortól fog külön aludni, a mellettünk levő szobában
arra figyeltünk, hogy ne legyen semmi káros anyag, fém (csak amennyit nem lehet kikerülni) a szobájában. jó napos legyen, meleg legyen a padló és a hangulat is.
a falak ilyenek lettek :-)
Nálunk mind a kettő gyerkőc külön szobában van.
A nagyfiunk 2,5 éves, az Ő szobája 25 nm-es, van bent egy szekrénysor az egyik falon, egy íróasztal a sarokban, az ágy és még 2 fotel. A falak egyszínűek, az egyik nagy szabad részen Micimackós faltetoválás van, az ágya fölé a plafonra és az oldalfalra sötétben világító csillagokat ragasztottam. Szőnyeg nincs a parkettán mert kruppos és nem akartam felesleges porfogót.
A babaszoba 18 nm-es. Kiságy, pelenkázó, 1 nagy 2 ajtós szekrény, 1 akasztós szekrény és 2 polc, amin játékok vannak. + 1 szoptatós fotel. Nála is egyszínű a fal és faltetoválást ragasztottam a szabad falra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!