Mennyire fontos 7 hónaposan a légzésfigyelő?
Szerintem már nyugodtan elteheted. Bár én soha nem használtam, szerintem felfújják ezt az egész bölcsőhalál dolgot, hogy el tudják adni a méregdrága légzésfigyelőt.
Azt olvastam, hogy a bölcsőhalállal elhunyt babák szobájában az esetek 80 %-ában dohányoztak. (A maradék 20 meg nem vallja be.)
A védőnőm szerint 2-6 hónapos kor között szokott lenni egyébként. (Bár én meglepődtem, mert azt hittem az újszülött kor a legveszélyesebb). Szóval már túl vagytok a kritikus időszakon.
szerintem már nem lesz rá szükség, hacsak eddig nem volt valami légzési probléma, vagy a családban valami komolyabb betegség.
6 hóig javasolta a védőnő.
Szerintem is próbáld meg az ágy alá betenni, ahol nem éri el vagy ragaszd fel a zsinórt, hogy ne tudja leszedni. Megértem, hogy megnyugtat a zöld fény villogása, engem is!
Kedves MÁSODIK! Nagyon elevenembe találtál, mert az egyik legjobb barátnőmnek a kisfia nem rég halt meg - bölcsőhalál volt. Na, ők nem dohányoztak az tuti, 4 és fél hós volt a csöppség, makk egészséges, anyatejes. Mégis bekövetkezett a tragédia! Nem szabad igy általánositani és kijelenteni dolgokat, mert nagyon meg tudsz bántani másokat. Örülj neki, hogy a Te babád gond nélkül túlélte a kritikus időszakot! Egyébként 13 hónap az ajánlott idő, mig a légzésfigyelőt érdemes használni!
lassan nekünk is le kell tenni a fekvőrészt, és már most piszkálja a lányom 9 hónaposan a tépőzárat a készüléken. én viszont tuti nem fogom kivenni alóla legalább 1,5 éves korig. ő koraszülött is lett, és szerintem valami kis dobozt fogunk máshová felszerelni, a zsinórokat meg le szigetelőszalagozzuk. én csak agy lennék nyugodt, de ez mindenkinek maga dolga.
és nem csak reklámfogás ez. nekünk mint írtam korababánk lett a kórház adta a légzésfigyelőt egy évre jelképes összegért.(mivel az inkubátorban többször leállt a légzése) utána viszont még lesz alatta,már kaptunk is egy másikat kölcsön.
Igazából kölcsön kaptuk, de ha nem kaptunk volna akkor is vettünk volna szerintem. Na mindegy nem ez a lényeg...
Valahogy még megpróbálom betenni alá, de eddig sikertelen mert úgy van megcsinálva az ágynak a fekvőrésze :(
ilyen ágya van: [link]
11.26-os vagyok.
a lányomnak is iylen ágya van :)
ha megtaláltad a megoldást és bevált írd meg légyszi.
Kedves utolsó válaszoló!
Meg van a megoldás :))
A hátuljánál a fiók résznél ugye ott nincs semmi. A matrac alá betettem a figyelő lapjait, és a vezetékét, a matrac alatt ami van rácsos rész, az alatt meg a lemez, ott oldalt kell kidugni a fiók résznél. Húhaaaa ezt jól leírtam. De remélem valamennyire érted :) Így semmi nem látszik a vezetékből és babám sem tudja piszkálni. Szép napot!
köszi az ötletet, értettem :)
csak nekem az a heppem hogy nézem mindig hanyast mutat a számláló. nekünk Baby contoroll van és az mutatja a számértékeket. de ha aug-ban vissza kellesz adni, utána angel care-unk lesz és akkor azt oda teszem.
köszi mégegyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!