Miért adtatok ki, anyukák többszáz ezer forintot a stokke babakocsira?
Én azért tervezem a Stokkét, mert mindketten nagyon magasak vagyunk és egyrészt praktikus lenne, ha nem kellene állandóan hajolgatni. Más szempontból is hasznosnak érzem, hogy magasan van a baba.
Továbbá tetszik is, több ismerősünk is szuperlatívuszokban nyilatkozott vele kapcsolatban. Egy biztos: nem terepre való, de totál stabilnak érzem, tologattam már benne babát mózesben, hordozóban és sportrészben is. Végül, de nem utolsósorban az a tengernyi díj, amit nyert a Stokke, igencsak meggyőző.
Tényleg nem olcsó, de ha akarsz egy jó BMW-t, akkor is mélyen a zsebedbe kell nyúlni.
Hát én majd frászt kaptam mikor megláttam. Szinte félek ha képen látom:D
Hát én tuti nem vennék, vannak sokkal sokkal olcsóbb babakocsik több funkcióval, jól tele lehet pakolni alul, sok praktikus zseb.
Úgy is egyhamar kinövi, akkor meg mehet a padlásra több 100 ezer Ft.
Vagy nem tudom más hogy van vele.
Lehet maradi vagyok, de én a jó masszív, stabilon álló babakocsik híve vagyok:D
Soha nem adnék érte annyit, egyáltalán nem is tetszik!
Szerintem teljesen felesleges!
A kisfiam hatalmasakat alszik és boldogan utazgat a hagyományos babakocsiban, és én is nagyon szeretem.
Pár hónapja bementem a Brendonba, nézegettem a babakocsikat.Az egyik eladó készségesen megmutatta az egyik multifunkciós kocsit.Én kérdeztem, hogy miért "lötyög" rajta a sport rész, mondtam, hogy ez nekem nem tetszik.Erre azt mondta, nem tudja, ez megvan minden multifunkciós kocsinál, aminek egyesével leszedhetőek a részi, odament a Stokkerhez, és megmutatta,hogy még ennek is lötyög, pedig több mint 200ezer ft!
Na ennyit a kocsiról...nekem nem tetszik, olyan, mintha póznára erősített széken ülne a gyerek.Amúgy szerintem marhára nem lehet kényelmes egy nagyobb babának abban a sport részben aludni...
De ez mindenhol így van, ami marha nagy divat és drága, az általában nem is olyan jó, csak a nagy reklámmal meggyőzik a vásárlókat.Illetve bizonyos réteget.Jaaa és az a sok díj amit nyert....ezt hívják marketingnek.
Nem értem,hogy egyes embereknek mi közük van mások életéhez.
De csak hogy örülj:
Azért vettük meg,mert nekem nagyon tetszik,biztonságos,divatos.És rengeteg egyéb Stokke dolgaink vannak még(lábzsák,autósülés,pelustáska,pelenkázó,kiságy,stb...),azokkal is megvagyok elégedve.Inkább több pénzt adok ki valamiért,de az legyen biztonságos.
Tudom,hogy sokak szerint csúnya,de akkor Ők ne vegyenek olyat,vegyenek más fajtát,nem kell a másikkal foglalkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!