Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez tudatos volt?

Szerintetek ez tudatos volt?

Figyelt kérdés
Most voltam babámmal a boltba. 7 hónapos lesz pénteken. Szóval itthon is mindig mutatjuk neki ha pl megyünk el és apát vagy a mamát itthon hagyjuk, hogy pápá és mutatom a kezemmel. Erre most a boltba, nyugodtan ül a babakocsiba és a pénztáros néni köszönt neki hogy pápá és integetett is közben. Erre lányom: nagy mosoly és "mondta" pápá, és integetett közben. Hát én majd behaltam neki úgy nevettem. De még a mögöttem állók is, mindenki. Nagyon édi volt.
2011. máj. 9. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze ezt hamar megtanulják, a másik ilyen a tapsolás!
2011. máj. 9. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Ilyen korban már amit megszeretnek,azt állandóan csinálják. Lehet,hogy pár hét múlva már nem fog senkinek pápázni,mert akkor majd más tetszik neki.

Okos a babád,gratula.

2011. máj. 9. 17:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én annyira örülök neki hogy pápázott! :) Nem is gondoltam volna, hogy 7 hósan ilyet csinál :)
2011. máj. 9. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
de jó nektek. a lányom 9 hónapos (2hónappal született hamarabb) és még nem pápázik :(
2011. máj. 9. 17:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt az én babám csinálta hamar. Még 9 hósan sincs lekésve róla! Én álmomban nem gondoltam volna hogy 7 hósan éppen a boltos néninek fog pápázni :)
2011. máj. 9. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!