SOS! Volt már így nálatok?
Figyelt kérdés
5 hónapos lesz a kisfiam és 2 napja rettenetesen szenved a foga miatt.Mindent próbáltam már adni neki ideig óráig hatottak.Az evése drasztikusan lecsökkent a napokban de ilyen még nem volt mint ma.Hajnalba 3óra 45 perckor evett utoljára 100ml-t azóta nem hajlandó enni.Anyatejes baba.Most kb fél órája evett kb 6 kanál tejpépet és ivott 50ml teát.Normális ez, hogy csak ennyit eszik?Nem is sír, hogy éhes lenne.Este és éjjel viszont eszik rendesen.Másnak is volt ilyen?2011. ápr. 21. 11:44
1/4 anonim válasza:
Bizti csak a foga jön?Torka,füle nem fájhat?
2/4 anonim válasza:
miből gondolod, hogy a foga fáj neki?
ez inkább betegségre utal ahogy az első is írta fül, torok vagy pocak fájás?
3/4 anonim válasza:
Szia! A kisfiam 14 hónapos, már 9 foga van. Rendszerint egyszerre jön neki 3-4. Már majd 1 hónappal kevesebbet eszik, mielőtt kibújik a foga. Azon a napon, amikor áttöri az ínét, szinte semmit. Lényeg, hogy igyon. Ha 1-2 napig nem eszik, az még nem baj, csak folyadékot igyon (az én gyerekem forralt vizet kap) nehogy kiszáradjon. Nálam van, hogy még be is lázasodik fogzáskor. Üdv.
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok. Nyugi, ha kibújik a foga, egyfolytában enni akar majd. Bepótolja azt, amit most kihagyott.
De ha nagyon aggódsz, vidd el a dokihoz (én is elvittem először) max. azt mondja majd, hogy csak a foga miatt van ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!