Pillangó vírusról hallottatok?
Köszönöm szépen a felvilágosítást!Jó tudni ezt is.
Mielőbbi gyógyulást kívánok a kislányodnak!
Én még sosem hallottam róla!
Jobbulást a kislányodnak!
Én sem hallottam róla - két héttel ezelőttig, amikor is kiderült, hogy a kisebbik lányoméknál ilyen járvány volt.
Mi szerencsére megúsztuk.
A tuneteitek alapjan ez inkabb roseola volt, nem pillangovirus. Persze nem en vagyok az orvos, de a harom napig tarto laz, majd a piros foltos 1-3 napig tarto kiutesek egy az egyben roseola tunetek. (Nem rubeola, nem szabad osszekeverni.)
Furcsa, hogy a dokid erre nem gyanakodott. Es igen, ez is terjedhet, mert virus okozza, nem veszelyes, csak egyszer kapja el egy gyermek, viszont akkor adjak sorban tovabb.
Harom napos laznak is hivjak.
En most elolvastam azt, amit egy korabbi valaszolo linkelt a pillango virusrol es a leiras alapjan a kislanyodnak nem ilyen betegsege volt.
Meg annyit akarok megmutatni, hogy az en fiaimon ilyen kiutesek voltak a roseola vegen:
A nagyobbik gyereknek magas laza volt, a kisebbiknek inkabb csak erosebb hoemelkedes, mas bajuk nem volt, kicsit le voltak lassulva. Az egyiknek tavasszal volt, a masiknak osszel, elvileg tavasszal kapja el tobb gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!