3 ajtós autóba nehéz berakni hátra a kicsit a gyerekülésbe?
Nekem 3 ajtós a kocsim, és 2 gyerekem van, az egyiknek gyerekülése van (9-18), ő 2 éves múlt, a másik még hordozós. Mindig hátul ülnek. Szerintem teljesen jó, nincs baj a beültetésükkel.
Természetesen nyilván kényelmesebb ilyen szempontból egy több ajtós kocsi, de meg lehet szokni a 3 ajtót is, és így is úgy is hajolgatni kell és emelgetni a gyereket, azt meg mindenhogy nehéz, ajtók számától függetlenül.
Mi nem is tervezzük lecserélni a kocsinkat, jó ez a 3 ajtós megoldás, legalább biztos hogy nem nyitja ki.
Nekem inkább azzal szokott bajom lenni, hogy az én kocsimban nincs légkondi, és néha marha meleg van, és nem nyithatok ablakot, mert hátul rájuk megy a huzat. Nem menne ezerrel a légkondi állandóan, de néha jól esne egy pár fokkal kevesebb. Szóval légkondisat vegyél :)
Első vagyok.
Az utolsónak igaza van, a légkondi tényleg hasznos.
igen, légkondisat néztem ki:)
Köszönöm a válaszaitokat, 3 ajtós lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!