Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 ajtós autóba nehéz berakni...

3 ajtós autóba nehéz berakni hátra a kicsit a gyerekülésbe?

Figyelt kérdés
Lassan megyek vissza dolgozni. Autót néztem (használtakat), és ami tetszik, és árban is ok, az 3 ajtós. Fiam 2 éves lesz akkor, szóval már könnyebb, mint mondjuk egy csecsemőt ki-be rakni a gyerekülésbe. Vagy ne is gondolkodjak 3 ajtósban?
2011. ápr. 17. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Most 15 hónapos a fiam, kb. 3 hónapja cseréltem le az autómat 5 ajtósra. A három ajtósban is használtam már a gyermekülést és én oda könnyebben beraktam a fiamat, mint most az 5 ajtósba. Vagy csak megszoktam azt. Pedig most két autót használok, egy kisebbet és egy nagy kombit, de mindkettőbe nehezen rakom be a gyereket. Két évesen már bemászik egyedül, úgyhogy szerintem 3 ajtósban is gondolkodhatsz.
2011. ápr. 17. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszenek a 3 ajtós modellek, de babával semmi esetre sem vennék olyat... biztos, hogy nehezebb is berakni, másrészt meg balesetveszélyes, mármint akkor, ha esetleg történik valami és nem tudják olyan gyorsan kimenteni... anyukáméknak 3 ajtós kocsijuk van, de már kijelentettem, hogy ebben ugyan a kislányom nem utazhat...
2011. ápr. 18. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem 3 ajtós a kocsim, és 2 gyerekem van, az egyiknek gyerekülése van (9-18), ő 2 éves múlt, a másik még hordozós. Mindig hátul ülnek. Szerintem teljesen jó, nincs baj a beültetésükkel.

Természetesen nyilván kényelmesebb ilyen szempontból egy több ajtós kocsi, de meg lehet szokni a 3 ajtót is, és így is úgy is hajolgatni kell és emelgetni a gyereket, azt meg mindenhogy nehéz, ajtók számától függetlenül.

Mi nem is tervezzük lecserélni a kocsinkat, jó ez a 3 ajtós megoldás, legalább biztos hogy nem nyitja ki.

Nekem inkább azzal szokott bajom lenni, hogy az én kocsimban nincs légkondi, és néha marha meleg van, és nem nyithatok ablakot, mert hátul rájuk megy a huzat. Nem menne ezerrel a légkondi állandóan, de néha jól esne egy pár fokkal kevesebb. Szóval légkondisat vegyél :)

2011. ápr. 18. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Az utolsónak igaza van, a légkondi tényleg hasznos.

2011. ápr. 18. 21:58
 5/6 A kérdező kommentje:

igen, légkondisat néztem ki:)

Köszönöm a válaszaitokat, 3 ajtós lesz.

2011. ápr. 19. 19:56
 6/6 A kérdező kommentje:
tényleg, az is tök jó, hogy véletlenül nem nyitja ki. Én kiskoromban mindig attól féltem, hogy kinyílik az ajtó és kiesem... Ez most így eszembe jutott, hogy írtatok róla.
2011. ápr. 19. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!