Milyen egy 9 hónapos baba napi étrendje és miket lehet vele csinálni? Hogyan telik 1 nap?
Szia.
Beírod a google keresöjébe,és sok-sok receptet,ötletet fogsz találni.
Tudom, hogy lassan 4 hónapja a kérdés kiírásának, de hátha valaki rákeres, és pont ez érdekli, úgyhogy leírom nálunk mi van, az én bébim most 9 hónapos:
7-8 körül reggelire szopi
eljátszik, mig én is felébredek (kávé, öltözködés..)
9-10 körül tízóraira gyümölcs
játszunk, vagy játszik egyedül, feláll, mászkál
12 alvás, egészen
14 ebéd-ig (főzelék husival)
játszik/unk, sétálunk, vásárolunk
17 szopi (néha el is alszik)
ha nem alszik, ekkor már nyügösebb, követelödzőbb, de ha elterelem a figyelmét...;)
19 vacsira tejpép
ekkor már nemigazán lehet vele bírni, csak mikor
20 viszem fürdetni
20:30-kor már alszik a szopi után.
Gondolom, aki nem szoptat hasonlóan telik egy napja, csak tápszerrel.
Nem atomóra pontosságúak az időpontok, lehetnek benne csúszások, ha pl távolabbra megyünk, vagy ha épp egy fogzásos időszakban vagyunk.
Remélem amúgy tudtam segíteni, ha már nem neked, mert túl vagy rajta (tényleg, hogy telik most egy napotok?), de estleg annak, aki most ér ide:D
ilyesmiket bírsz neki adni, most ezeket próbáld valahogy konbinálni :)
szilva, ringló, sárgabarack, görögdinnye, sárgadinnye, cseresznye karalábé, kelkáposzta, karfiol, zöldborsó (héjjal is), csicsóka, vörös- és fokhagyma (sütve vagy főzve) marha, sertés, csirkemáj (legfeljebb egyszer hetente) kefír, natúr joghurt, túró, sajt kis mennyiségben* főzelék v. gyümölcs kiegészítéseként búza, zab, árpa, rozs*, rizs bazsalikom, kakukkfű, borsikafű, borsmenta, szurokfű, citromfű, lestyán (kis mennyiségben)
bár ahogy látom a kérdés kiírásának időpontját...egy kicsit lekéstem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!