Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normalis, hogy a kisfiam...

Normalis, hogy a kisfiam mindent ossze-vissza dobal?

Figyelt kérdés
Legyen az jatek, keksz, vagy a cumisuvege, sokszor az utcan ha a babakocsiban iszik es nem ker tobbet, elhajitja. A jatekait is ossze-vissza dobalja. 17 honapos. Kulonben orokmozgo, de nem hisztis, inkabb nyugodt lelku kisfiu.
2011. márc. 22. 19:41
 1/9 anonim válasza:
Ez ebben a korban még lehet normális. De már lassan le kellene szoktatni róla.
2011. márc. 22. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,szüleim szerint én is minden eldobáltam. sokszor máshoz dobáltam..:D
2011. márc. 22. 19:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Probaltam szep szoval (olyan mintha semmit sem mondtam volna), raformedtem (csak nez ram, hogy most miert kiabalok), nem hasznalt semmi. A ferjem szerint meg meg nagyon kicsi.
2011. márc. 22. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is kicsi.De azt hiszem játéknak tartja.Ő eldobja,Te felveszed,ő eldobja,Te felveszed és morogsz.

Ha otthon vagytok,ne vedd fel és ne vedd észre.

2011. márc. 22. 20:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem kicsi! Ha eldob valamit,azt ne vedd fel,és ne is add vissza neki. Ha az utcán dob el valamit,akkor vedd fel,de ne add újra oda neki.

Rájön majd,hogy ez nem is olyan jó móka.

2011. márc. 22. 20:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsokat. Kiprobalom.
2011. márc. 22. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
sztem ennyi idősen már meg kell értenie. sztem is ha eldobja, ne add vissza, majd megtanulja h nem dobáljuk. ez a játék, hogy eldobom -visszaadják sokkal fiatalabb korban még elfogadható, 17 hósan már nem nagyon. az enyém ennyi idősen már bőven nem dobott el semmit.
2011. márc. 23. 14:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem a jatek kedveert dobja el, olyan dolgokat hajigal amik nem kellenek neki. Pl. ha kiita az uveget, eldobja. Ezert is nemigen tudom a nem-adom-vissza modszert alkalmazni.
2011. márc. 24. 08:43
 9/9 anonim ***** válasza:
hát akkor meg még nem érti hogy ne dobja el, akkor meg kell várni amíg érteni fogja. amúgy az én barátnőm kisfia is ugyanezt csinálja, ő is 19 hónapos.
2011. márc. 24. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!