Miért álmodom azt, hogy meghal a babám? Teljesen kivagyok miatta.
Köszönöm!
Nagyon megrázott, mert minden élethű volt, pontosan emlékszem, pedig nem szoktam emlékezni az álmaimra.
Nagyon féltem őt!
Szia!
Szerintem vagy legalább is úgy olvastam itt egy kérdésben amit én nem mertem feltenni,hogy ez normális ,mert valami hormon idézi elő.Nekem mikor megszületett a fiam,hónapokig nem álmomban ,ébren jutottak ilyenek eszembe.Pl elejtem,kiesik az erkélyen a kezemből,ráfekszek vagy esek..olyan nonszensz dolgok jutottak eszembe amik normálisan nem,amíg valaki ugyan ezt a problémát fel nem hozta és rájöttem nem vagyok a dologgal egyedül.A problémája ugyan ez volt.Most már 7hónapja ,hogy szültem és már nem nagyon jut eszembe ilyen,de néha még mindig előjönnek ezek a gondolatok,pedig már jobban vagyok sokkal.Szerintem a lényeg a dologban,hogy kimerültek vagyunk nagyon ,mégis meg akarunk felelni e kis lénynek is meg magunknak is a férjünknek is stb,de ez egyszerre nem megy.És e megfelelni vágyásból gondolom,hogy jönnek ezek a gondolatok,mert féltjük őt...erre tudnék gondolni,meg a hormonokra.Próbálj meg kicsit lazítani,hátha jobb lenne,bár tudom nagy szavak ezek..de hátha sikerülne..
Én is nagyon sokszor álmodok ilyeneket, mindig arra gondolok mi lesz ha kimegyek babakocsival és kigurul az útra és elüti az autó!
Azt mondta anyukám hogy beteges amit gondolok ,meg beszélek róla!!
Meg sokszor azon jár az agyam mi lesz ha olyan betegséget kap el hogy nem tudják , meggyógyítani akkor mit csinálok!
Meg ilyenek!
bolond vagyok már vagy mi??
Üdv egy 6 hós babuci anyukája
én is álmodtam olyant hogy meghal a babám többször is:(
és a szörnyű hogy nekem az álmaim többször bekövetkeznek ugyhogy félek, féltem nagyon! lehet hogy beteges de ez van. amugy szerintem a féltő anyai szeretet idézi ezeket a gondoltokat elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!