Kruppos lett az 1 éves kisfiam tegnap jöttünk ki a kórházból van valaki akinek ugyanez a baja a gyerekének? Mire kell oda figyelni meg pár jotanácsot adna
Ez engem is érdekel, egy ismerősömnek is kruppos volt a kisfia és félre kezelték, meghalt, 2,5 évesen.
Azóta született egy lánya és ugyanezzel vitte be a kórházba hál'istennek már ők is kinnt vannak.
De van egy 5 hónapos lányom és egyre többet hallok erről, engem is nagyon érdekelnek mikre kell figyelni!
Örülök hogy ti jól vagytok!
Szia!
Először is ki kell deríteni mi áll a krupp hátterében, mi okozza.
Nálunk poratka allergia váltotta ki.
Az összes helyiséget a lakásban leburkoltuk,a szobákat laminálttal, a többi helyiséget kővel.
A falakat leszigeteltük, belülről gipszkartonoztuk.
Az ágyneműt és matracokat lecseréltük antiallergénre.
A kisfiam szobájába mindennap port törlök, máshol hetente egyszer, na meg napi többször porszivózás, hepafilteres porszipollyal.
Mi rectodelt kúpot kaptunk rá, de mivel én nem kúpozom a gyerekem, ezért megtanitották a di-adreson vénás beadását, és ez rögtön hat is.
Kaptunk porlasztós inhalátor gépet, amivel inhalálnia kell, ha előjön az ugató köhögése.
Remélem valamelyest tudtam segiteni.
Gyógyuljatok meg és ne aggódj, előbb-utóbb úgyis kinövi.
Ezt az inhalátort pulmonológián irták fel, receptes, mint a gyógyszerek.
16000 Ft volt tavalyelőtt, most nem tudom mennyi.
Speciális gyógyszer kell bele, azt is orvos irja fel.
Ha van még kérdésed, irj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!