Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Stokke Xplory babakocsihoz...

Stokke Xplory babakocsihoz (ha van mózes) feltétlenül kell a gyerekülés? Ha igen, csak a Stokke jó hozzá, vagy van esetleg más is, ami jó hozzá?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:

az autósülésre gondolsz? lehet rá venni adaptert, és akkor többféle autósülés is jó rá,

ha a kocsi ülős részére gondolsz, azt úgy tudom később külön is meg lehet venni, majd ha nagyobb lesz a baba

2011. febr. 22. 13:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Autósülésre gondoltam,mert nem tudom,még nem néztük meg,hogy a sportrészt mennyire lehet lefektetni,mert ha a baba 4-5 hónapos lesz,nem biztos,h feküdni fog benne rendesen és nem nézelődne inkább,ha viszont a sportrészt nem lehet annyira lehajtani,akkor elvileg kellene a hordozó/autósülés.Nem?
2011. febr. 22. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
a sportrész ha feléd van fordítva vízszintesen dönthető, a lába azért valamennyirre lelóg róla, de nem jobban mint egy autósülésről. Hozzá való autósülést venni azért praktikus, mert ha mondjuk az utóban elalszik, akkor azzal együtt kiveszed, rápattintod a kocsira és már mehettek sétálni, nálunk ez nagyon gyakran előfordult.
2011. febr. 23. 13:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves 13:09es!Ezek szerint nektek az van,leírnád a véleményedet a kocsiról?Megéri e az árát?Újszülött kortól végig ki lehet használni?Ha lehet arra is kíváncsi lennék,hogy mennyibe került összesen,ebben mi volt benne és hol vettétek?Előre is köszönöm!
2011. febr. 23. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:

sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyibe került, mert ajándékba kaptam, úgy, hogy már volt előtte egy sima mezei babakocsim, így mózest nem is kaptam hozzá, mert az már nem kellett.

Ez a kocsi igazából arra jó, ha nagy távokat akarsz sétálni, nem mozgólépcsőznék vele, nem könyebb vele lépcsőzni, mint bármilyen más kocsival, és a villamos, metró is teljesen kizárva, mert ezekhez túl nagy, sőt piacra, boltba, dm-be se ezzel járok, mert ha kifelé néz a gyerek, akkor szinte nem lehet kinyitni a lábánál lévő egyébként kicsi csomagtartót, és nem lehet a fogantyújára akasztani a szatyrokat. Szóval nem az én életstílusomhoz való, de erre csak használat közben jöttem rá.

Én igazából akkor élvezném, ha egy kertesházban laknék, és lenne egy terepjáróm, amibe szétszedés nélkül is belefér, és nem kéne a mindennapos bevásárlásokkal bajlódnom, így csak arra használnám, hogy reggel kocogjak vele egyet (arra ugyanis tökéletes) vagy hogy nagyokat korzózzak vele. Szóval én egy kicsit csalódtam benne, a régi kocsimat sokkal gyakrabban használom, mert kisebb, mozgékonyabb, könnyebb. Még szerencse hogy két unokatesóm is terhes, ők talán majd jobban ki tudják használni.

2011. febr. 24. 14:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Igazából kertesházban lakunk és nekem tényleg a nagy sétákra kellene,mert így gyerek nélkül is 1-2 órát sétálok naponta,villamos/metro/busz,ezekkel biztos nem mennék(nem Bp-i vagyok).De az ára szerintem sok egy kicsit(nem is kicsit)és nem tudom,hogy megérné e vagy sem.

A másik ,amit kinéztünk az ABC Design 3Tec,ha valakinek erről van véleménye,azt is megköszönném.

2011. febr. 24. 14:42
 7/8 anonim ***** válasza:
3 tecet ne vegyél nagyon nehéz, egy monstrum kocsi :( nekem volt, szinte azonnal eladtam :(
2012. márc. 3. 12:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!de igazából ezt a kérdést egy éve tettem fel,azóta már megvettük a Stokke-t.:)
2012. márc. 6. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!