Hogy (fogjátok) ünnepeli babátok 1. szülinapját?
Lányom 1 éves szülinapját tavaly családileg ünnepeltük anyósoméknál (nagyszülők, párom öccse a csaja, hugaim(egyik a pasijával), és mi: fiam, lányom, párom, én)
Főzött csokitorta volt.
ajándék: játékok tömkelege
A 2.szülinapja bő két hét múlva lesz, haasonló módon, csak most anyáméknál.
A fiam első, második szülinapja is hasonló volt.
Szia,
az én babám ma 1 éves!
Holnap ünnepeljük, nagyi, keresztszülei(hugom+pasija), barátaink, és persze mi a nagy tesóval.
A menü még nincs teljesen összeállítva, tortát rendeltük cukrászdában.
Sok ajándék nem lesz, mert a tesó 3 éves, és rengeteg játék van. Egy babát kap, ilyet:
a keresztszüleitől egy sátrat, amit mindkét gyerek tud használni, kint és bent egyaránt. Valami hasonlót:
Ti mit terveztek?
Boldog születésnapot a babádnak!
Szia!
Az én kisfiamnak csak májusban lesz az első szülinapja de én úgy tervezem ha jó idő lesz akkor kint fel állítunk egy sörsátrat,bográcsolunk(valamelyik nagypapa valami pörit készít) és én sütök majd valami tortát de az is lehet,hogy majd rendelek(nállunk vannak akik házilag is nagyon szépeket sütnek)Nagyszülők lesznek meg keresztszülei meg még egy rokon család gyerekekkl akikkel nagyon szoros a viszonyunk!
Ajándéknak pedig csúzdát fog kapni szerintem a fiam meg felfújhatós medencét meg ő is szerintem hasonló játszósátrat mint az előző válaszoló linkelt!Tehát olyan dolgokat amiket már kint a kertbe nyáron tudunk élvezni!
Ja a keresztszülei már bejelentették,hogy UV szűrős napszemüveget fog kapni tőlük és nehogy vegyünk vagy vegyen neki valaki addig!
Rá egy hétre meg elszeretnénk menni állatkertbe két baráti családdal akikkel együtt szültem,azóta is összejárunk,egyidősek a gyerkőcök!
Huhh el sem hiszem,hogy még csak most szűltem és már az első szülinapját ünnepeljük lassan!
És nállatok?
Ilyen csúzda: [link]
mi gyerekes ismerősöket hívtunk, igazi gyerekzsúr volt, torta, ajándékok, zene, tánc.... (:-D) tökjó volt. :-)
Kb 6-7gyerek volt, max 3éves korig és szülők. Most sok olyan barátunk ismerősünk van, akinek ilyen pici gyerek van.
Családilag úgy ment, hogy utána másnap mamiékhoz (én anyukámék) elmentünk, utána hétvégén meg a másik mamához-(férjem részéről már csak egy mama van, tesvér, unokatesó nincs)
2éves szülinapján is gyerekzsúr volt, 2hét múlva lesz 3, és most is az lesz!
A kisebbik nyáron lesz egy éves, őt is gyerekzsúr keretében akarjuk megünnepelni. Mivel a rokonság kicsi és csak egy kisgyerek van- +a mi 2fiunk, összesen 3, de úgy megy egyébnként is sokat vannak együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!