Megéri triciklit venni? Vannak tapasztalatok?
Kisfiam nagyon szereti, első szülinapjára kapott egyet, ami szülőkaros, tehát most még én tudom tolni-irányítani. Lábtartója van, oda leteszi a lábát. A pedálokig ugyan elér a lába, de még pici hozzá, nem tudja tekerni. Körben van leesésgátlója, tehát nem tud leesni a tricikliről. Nagyon meg vagyunk vele elégedve, és ha csak nem volt nagyon nagy hó, akkor még most a télen is ezzel mentünk ki. Később szét tudjuk szedni, ha már ő tudja irányítani és tekerni, szóval nem fog kelleni rá a szülőkar.
Ilyen a miénk: [link]
Az én fiam is most kapot.Egyenlőre még úgy hajtja mint a kismotort, mert még nem teljesen éri el a pedált.
Én megvagyok vele elégedve.
Mi is most vettünk 2 napja neki!9 hós,így olyan vettünk amin van kiesésgátló,lábtartó,ezeket később lelehet szerelni amikor már magától pedálozik,sőt hinta funkciója is van!
Még véleményt nemnagyon tudok írni maga a tricikliről mivel 2 nap alatt még nemnagyon tapasztaltam ki de az biztos,hogy a fiamnak tetszik!Mondjuk ő mostanába már nagyon utálta a babakocsit!
Ilyen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!