Szerintetek megéri megvenni Vtech ugri-bugri teknőst?
Azt nem tudom h megéri e,de van egy másik kérdező is,és az egész országban nem talál magyar nyelvű teknőst.Vagy te vagy az?Tegnap nézegettem én is,de én sem találtam ilyet sehol.Te esetleg láttál vhol?
2011. febr. 13. 11:41
2/13 A kérdező kommentje:
Sajnos én is csak angol nyelvűt találtam.Nem én vagyok az a kérdező.:D
Nem tudom hogy mennyibe kerül az FP ugráló zebra,van e különbség árban a kettő között,de sztem akkor inkább azt vedd meg.
2011. febr. 13. 11:50
Látom h közel 10 e ft az árkülönbözet..Te tudod,én ebben az esetben vennék FP zebrát használtan(csak ha sokallod a 20 ezret).Az angol karattyolásnak nem sok értelme van..
2011. febr. 13. 11:53
én valami kreatívabb játékot vennék. ilyen izén ugrálni a játszótéren is tud és ott legalább friss levegőn van és gyerekek közt. illetve ne egy játéktól tanuljon már meg beszélni, erre van anya, apa, nagyi, tesó, stb.
egy hónap múlva lesz a fiam egy éves, de eszembe sem jut ilyen műanyag izét venni neki. nézz montessori játékokat ezért a pénzért. ő már gyönyörűen kirakja a tornyot, építőkockázik, formabedobózik.
2011. febr. 13. 12:35
Kislányom karácsonyra kapott (9000ft volt)
Most múlt másfél éves és nagyon szereti. Szerintem még nincs magyar változata, de ő így angolul is élvezi a zenéket, mert főleg az van rajta. Minden nap használja, ha rossz idő van és nem tudunk kimenni azon szokta magát kifárasztani. Nem bántuk meg, mert látom az arcán az örömöt, amikor ráül, hogy ugrálhat.
2011. febr. 13. 15:05
Én FP zebrát vettem a fiamnak 10000 Ft-ért használtan, senki meg nem mondja, hogy a 2. gyerkőc nyúzza:))), szerintem azért jobb a zebra, mert forogni tud vele, a teknősért nem adnék 10000 Ft-ot, ui. egy műanyag ugráló állatkát jobban kl tud használni Most próbáltunk egy ilyet játszóházban és meglepő módon a 14 hónapos fiam tudott vele ugrálni, még egy kicsit haladt is vele. Viszont a zebra a forgással nagyon jó: pörög-ugrál vele a fiam, nincs olyan nap, hogy ne ülne fel rá.
2011. febr. 13. 15:40
8/13 A kérdező kommentje:
Az 5. válaszoló hol vette 9000ft-ért?Mert én 13.000 láttam.
9/13 Orsica16 válasza:
Én az 5.válaszoló helyett írom,hogy Karácsony előtt Én is szerettem volna venni a kislányomnak,mert a Müllerben volt hírdetve 9000-ért,de sajna elfogyott és azóta sehol sem rendelhető.Azt mondták,hogy febr. 2.felében lesz.Nekem jobban tetszik,mint a zebra,meg az sem ér annyival többet szerintem,az meg nem baj hogy angol(nincs is magyar változat),mert úgy tudom,hogy a zebra nem beszél,csak zenél,az meg mindegy hogy milyen nyelven.:)Üdv
2011. febr. 13. 23:06
Találtam egy videot,mely a reklámja ennek a játéknak,és azt mondják benne h kifejezetten angolul tanítja a kicsiket.Dalokat,mondókákat mond,szavakat,formákat,ill. ösztönzéseket mond a játék.
[link]
2011. febr. 13. 23:19
Kapcsolódó kérdések: