Használtok járókát? Miért? Milyet érdemes venni? Fa vagy műanyag?
Egyértelműen fa járóka.
A hálósnak nincs olyan tartása, és próbáld ki, hogy szúnyoghálón nézel egész nap keresztül. Az orvosok is mondják, hogy a hálós rontja a szemét ha még nem olyan magas, hogy felette kilásson.
Ma már lehet kapni összecsukhatós, 3 szinten emelhetős (nem kell mélyre hajolni amikor még kicsi a baba) gurulós járókát is. Nem kell emelni, csak kinyitom a peckeket amik befékezik és már gurítom is magam után :D Ráadásul jóval nagyobb, mint egy hálós, több helye van a babának benne.
Szia!
Nekünk ilyen van.
Óriási, nagyon jó. De a kisfiam utálja, ezért ebben tároljuk a játékokat :D
Ha főzök, vagy bármit csinálok, akkor az etetőszékbe teszem, mert azt szereti. Chicco Mamma etetőszékünk van, ami elég nagy. De hát ott sem szokott sokéig lenni, mert gyors vagyok.
Mennyi idős a babád? Mekkora a lakás?
Nem tudom hogy érdemes-e venni, mert nálunk kiderült, hogy nem :D
És inkább fát vegyél. Például azért is, mert a hálós roncsolja a szemét. Akár az apró háló, akár a pici.
De amúgy visszagondolva, örülök hogy megvettem ezt.
Ebben állt fel először a kisfiam. :)
A válasz megírásának időpontja: ma 09:00 vagyok
Akkor már elkéstetek a járókával. Most már szabad tere van, azt szokta meg. Így utálni fogja.
Mi 8 hetesen tettük bele és 14 hónapos koráig használtuk. Nagyon jól elvolt benne, nagyon szerette egy ideig. :)
11 hónaposan már járt így utána már csak akkor került be a "ketrecbe", ha sürgősen ki kellett menni (vécé, postás) vagy porszívóztunk, mert imádta cibálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!