Másnak is ilyen sokat alszik ma a babája?
Figyelt kérdés
Éjszaka 13 órát aludt, reggel 10-kor én ébresztettem fel, és most délután is már több mint 3 órája alszik. Napközben jókedvű és vidám volt. 1 éves2011. febr. 1. 16:35
1/6 anonim válasza:
az én lányom is 1 éves de már tegnap is ilyen aluszékony volt.nem tudom mi lehet vele
2/6 anonim válasza:
Éjszaka 11 óra, annyit is szokott, viszont a délelőtti 1 óra helyett 2,5 órát aludt, a délutáni fél óra helyett, 1 órája alszik:)Jön a melegfront!Egyébként 8 hós lesz a napokban:)
3/6 anonim válasza:
Igen, sokat. Éjjel nem ébredt fel enni, ami egyálalán nem megszokott tőle, későn ébredt, és ma délután is két órát aludt, pedig egyébként jó, ha 45 percet szundít. 10 hós kisfiú.
4/6 anonim válasza:
igen!
14 hónapos a fiam, éjjel 13 órát aludt, ezért később fektettem le du. és még mindig húzza. negyed óra múlva ébresztem ha nem kel fel
5/6 anonim válasza:
Hú, már betojtam, hogy beteg lesz, de látom, nem kell aggódnom :) Ma szopik után hamar aludni akart, alig játszottunk, elálmosodott. Éjjel sem kelt ő sem, csak reggel 5-kor. Biztosan valami front van :) 4hónapos kisleány
6/6 anonim válasza:
Reggel 3/4 9-kor kelt fel(fél 8-8 helyett)de már 11-kor le kellett tennem aludni mert nagyon álmos volt!aludt fél 1-ig de már 3-kor szintén le kellett tennem aludni majd aludt majdnem 5-ig!Este fél 8 kor mentünk fürdeni de már 8 előtt durmolt mint a bunda!Mondjuk ő amúgy is sokat alszik de ma 2 óránál többet nem bírt fent lenni!8,5 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!