Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is ilyen sokat alszik...

Másnak is ilyen sokat alszik ma a babája?

Figyelt kérdés
Éjszaka 13 órát aludt, reggel 10-kor én ébresztettem fel, és most délután is már több mint 3 órája alszik. Napközben jókedvű és vidám volt. 1 éves
2011. febr. 1. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
az én lányom is 1 éves de már tegnap is ilyen aluszékony volt.nem tudom mi lehet vele
2011. febr. 1. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Éjszaka 11 óra, annyit is szokott, viszont a délelőtti 1 óra helyett 2,5 órát aludt, a délutáni fél óra helyett, 1 órája alszik:)Jön a melegfront!Egyébként 8 hós lesz a napokban:)
2011. febr. 1. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, sokat. Éjjel nem ébredt fel enni, ami egyálalán nem megszokott tőle, későn ébredt, és ma délután is két órát aludt, pedig egyébként jó, ha 45 percet szundít. 10 hós kisfiú.
2011. febr. 1. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:

igen!

14 hónapos a fiam, éjjel 13 órát aludt, ezért később fektettem le du. és még mindig húzza. negyed óra múlva ébresztem ha nem kel fel

2011. febr. 1. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Hú, már betojtam, hogy beteg lesz, de látom, nem kell aggódnom :) Ma szopik után hamar aludni akart, alig játszottunk, elálmosodott. Éjjel sem kelt ő sem, csak reggel 5-kor. Biztosan valami front van :) 4hónapos kisleány
2011. febr. 1. 17:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Reggel 3/4 9-kor kelt fel(fél 8-8 helyett)de már 11-kor le kellett tennem aludni mert nagyon álmos volt!aludt fél 1-ig de már 3-kor szintén le kellett tennem aludni majd aludt majdnem 5-ig!Este fél 8 kor mentünk fürdeni de már 8 előtt durmolt mint a bunda!Mondjuk ő amúgy is sokat alszik de ma 2 óránál többet nem bírt fent lenni!8,5 hós
2011. febr. 1. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!