Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen sűrűn takarít az...

Milyen sűrűn takarít az akinek kúszó-mászó gyereke van?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 10:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mivel családi házban lakunk és nincs előszoba, egyenese a nappaliba lépünk, így naponta felmosok, felporszívózok. Mondjuk, a gyerekek előtt is megcsináltam.
2011. jan. 25. 10:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint baba előtt 2-3 naponta felmosok, porszívózás attól függ, milyen a szőnyeg, van hogy minden nap, de van, hogy csak 2-3 naponta azt is.
2011. jan. 25. 10:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi is családi házban lakunk, cipőt még kint a teraszon levesszük. Naponta porszívózok, de felmosni csak heti 1x szoktam.
2011. jan. 25. 10:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Minden másnap porszivózás hetente minimum kétszer felmosás.
2011. jan. 25. 10:22
 5/13 anonim ***** válasza:
10:21 vagyok, annyit még, hogy én a követ is porszívózom, ezért nem mosok fel olyan gyakran.
2011. jan. 25. 10:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia, 3 naponta porszívózok, (főleg a hajszálak miatt, mert hosszú hajam van) de nem viszem túlzásba, egyébként hetente van rendes takarítás. szerintem egy kis kosz nem árt, de meghatározó lehet az is, hogy hol lakton (panel vagy családi ház), és hogy vannak- e házi állatok.
2011. jan. 25. 10:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Mindig rend van. Minden nap felporszívózok és felmosok tiszta vízzel. Társasházban élünk, és a cipőlevétel az előszobában megtörténik, és a papucs is csak az előszobában van használva, a szobákban mezítlábazás van, de szeretem a tisztaságot. Néha kétszer is porszívózok, mert ha buláta-kifli majszolás van, akkor minden morzsás.
2011. jan. 25. 10:41
 8/13 anonim ***** válasza:
minden nap reggel pórszívóval kezdek ,emrt az előszobából, csak behordjuk a papuccsal a koszt... feltörölni 2-3naponta.
2011. jan. 25. 10:42
 9/13 anonim ***** válasza:
nálunk sincs előszoba, egyenesen a konyhába lépsz. Cipőlevétel a bejárat előtt. Konyhában papucs, szobában mezitláb. Konyhában minden nap sepregetés (ott a cserépkályha ajtaja, így ott mindíg van hamu), kétnaponta-naponta felmosás (csipiszkém a kőre mángálja a klementint). Szobában hetente egyszer felmosás. A porszívóm épp rossz, helyette pléddel takartam le a szőnyeget, azt meg csak be kell tenni a mosógépbe. Kb. havonta egyszer kiverjük az udvaron a szőnyeget.
2011. jan. 25. 11:20
 10/13 anonim ***** válasza:
én is mindennap, de lehet hogy túlzásba viszem, mindenesetre így nyugodtabb vagyok!
2011. jan. 25. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!