8 hós babának mit adtok enni? Túrót, sajtot ehet már?
Akkor kezdtem neki bevezetni második étkezsét. Tejpépet meg feliratta, HA-t, de azt 8 hósan még nem kapott.
Hajnali cicizés 8 hónaposan bőven volt.
az enyem szinte semmit...pfff...,mar halyam sincs anyit teptem:)
en mar csulkot babal is adnek neki csak egyen mar valamit :)), necsak cicit,pedig olyan kis dagi de nem is tudom hogy mittol
A tejbegríz rizstejjel tökéletes! Adhatod neki.!
Az én babám a túrót nem bírta, de a tőbbit (joghurt, sajt) szereti.
8 hónaposan már simán ehet kenyeret, ezen ne lepődj meg kedves kérdező. :D
Az én fiam 7 hónapos kora óta eszi.
Egyébként a sinlacon kívül is létezik tejpép. Az én fiam imádta a Nestlés gyümölcsöset, de minden tápszergyártónak van tejpépje, különféle ízekben. Volt, hogy én is megettem, mikor meghagyta a fiam, nekem ízlett. :D
De már simán mehetnek a joghurt, túró, sajt.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz!
Én babóm 7 és fél hónapos!Mindenfélét eszik,amit mi!2-3x szopizik egy nap!Estére megeszik egy üveg tejbegrízt és egész éjszaka alszik!Kenyeret már régóta eszik,már a kezébe adom és azt rágcsálja!A joghurt,túróért egyenesen rajong!
Még annyi,hogy mióta így etetem,végig alussza az éjszakát,és semmi,de semmi problémánk nincs hogy így eszik!
Miért ne ehetne 8 hónaposan kenyeret???
7 hónapos volt a kisfiam, amikor elcsórt a kezemből egy darab kenyeret, és egy fog nélkül elrágcsálta. Hát tudod, én azóta adok neki jó minőségű sonkával, sajttal, körözöttel kenyeret (és még sorolhatnám a szendvicskrémeket), itt megtalálod pár ötletemet: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!