Zimány név tetszik valakinek?
Nem!
Nekem Zimány Linda jut róla eszembe, és nem mintha különösebb bajom lenne vele, de azt se tudtam, hogy a Zimány az egy keresztnév...
Hát igen, az ő döntésük, és nem illik beleszólni, és nagyon becsülendő ez a leendő nagyszülők részéről, hogy nem szólnak!
Engem annó 25 éve azért nem neveztek annak, aminek anyáék akartak, mert nagymamámnak nem tetszett...
Hát nekem sem tetszik, sajna. Mondjuk én nem nagyon szeretem az ilyen "különleges " neveket.
Ne szólj semmit, mert mikor anyósom elkezdi hogy neki nem tetszik a gyerekem neve, hát nem írom le mit tudnék vele csinálni. Semmi köze hozzá.
De téged tényleg sajnállak mert ez egy tényleg gáz névválasztás.
/24 éves anyuka./
Köszönöm az őszinte válaszokat nagyon. Hálistennek nagyon jó a kapcsolatunk, imádom a menyemet és a fiamat is, sosem szólok bele semmibe, ebbe sem fogok. Két utcával odébb laknak, de már a házasságkötésük előtt megmondtam, hogy csak akkor megyünk át, ha hívnak. Ők viszont jöhetnek bármikor. De szerencsénk van, mert szinte mindennap hívnak, és hétvégén sokat vannak nálunk.
Majd megszokjuk valahogy a nevet, ha nem, akkor kitalálunk valami aranyos becenevet, aztán úgy fogjuk hívni a Papával :)
Zimi, Zizi, biztos kitaláltok neki valamit:)
Ha meg minden kötél szakad, ismerek egy párt, ott muszájból az apa, nagypapa stb nevét kapta a gyerek, Manónak becézik, nem a nevén a családban:)
Nekem se tetszik...de ezt a szülőknek kell eldönteni,végülis nekik kell tetszeni.
Nagyon aranyosak vagytok,hogy nem szóltok bele,bárcsak minden nagyszülő ilyen lenne!!!! :-)
Nagyon kedves, normális nagyszülők vagytok, bárcsak nekünk is ilyen lenne :)
Egyébként csatlakozom (pedig szeretem az extrém neveket) de nekem se tetszik, olyan mint egy vezetéknév és nekem is a Lindácska ugrik be róla.
Amúgy az én 2 gyerekemnek is extrább neve van, és nem is úgy szólítjuk őket mint az igazi nevük:)) Hanem teljesen máshogy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!