Milyen készséget fejleszthet egyáltalán? A kisgyerekek mindent a fejükre tesznek,mindenre rállának stb.
Ez csak arra jó, (a többi ilyennel együtt),hogy az szülők feleslegesen költsék a pénzüket.
Szerintem semmire, csak megrrobálnak pénzt csinálni belöle, igazábol olyan mint egy kartondoboz.
hát nekem tetszik:))
csak azt sajnálom, hogy nem én fogom kaszálni a milliókat egy ilyen baromsággal:)))
mert az tényleg vicc mennyibe kerül:)
A lényege, hogy (már nagyobb gyerek) beleül, és az egyensúlyát fejleszti. Merthogy azért nem nagyon tudunk olyan használati tárgyat mondani, ami gömbölyű, és biztonsággal beleülhetnek a gyerekek. Foroghatnak vele, úgy, hogy nem ér le se kezük se lábuk. Próbálnák meg a felnőttek.. nekem nem sikerült. A fiamnak is van ilyen, kaptuk. Anyósom bőlcsődevezető, tőle csak hasznos dolgokat kapunk, bár midnig ideje korán. Ő azt mondja, hogy a bölcsiben imádják a gyerekek.
Ha pedig nem rendeltetésszerűen használják, akkor a gyerekek képzeletükre van bízva, mire használják. Nekem leginkább ufófej volt, de láttam benne teknősbéka páncélt is. Egy gyerek sokkal kreatívabb, mint a felnőttek.
Hogy az ára mennyi.... kinek mi. Ezt ennyiért adják. El lehet dönteni, megveszi e valaki, vagy sem. Szerintem sokkal többet fejleszt, mint bármely FP játék. (annak ellenére, hogy az 1 éves fiam még csak játéktárolónak, vagy széknek, vagy dobnak használja. De jót játszottunk vele úgy is, hogy eldugtuk alá a játékot, és ő megtalálta - ezekre persze hogy jók a mezei dolgok is... de akkor ne is vegyünk egyetlen egy játékot sem, mert tényleg jobban eljátszanak egy flakonnal, mint a flancos játékokkal)
www.bilibo.hu
Itt többet írnak róla.
egyet értek utolsóval!jó ez a játék,teljesen egy alap dolog, ami azért nincs otthon a mindennapi használati tárgyak között(pl flakon) mivel gömbölyű az alja.Az a jó benne, hogy tényleg rengeteg mindenre lehet használni, és sokáig!!
nagy ötlet, hogy valaki ekkora üzletet csinált belőle!!nem sokára itthon is tele lesznek az ovik vele!
köszi hogy megmutattad! tuti veszek kisfiamnak, meg unokaöcséimnek!
Inkább ilyenre adok ki több ezer forintot, mint egy "kész" játékra, ami csak kiszolgálja, nem fejleszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!