tudom h nem szép dolog, de már nem bírjuk férjemmel. 7hós babánk egyszerűen katasztrófálisan alszik.8kos van fürdés, és jonsons altató tusfürdőt használunk.van levendula párologtatva.utánna főzelék, cici amin elalszik. beviszem az ágyba, de óránként kel éjfélig, utánna meg 2 óránként, de nem elég neki a cici, hanem gondolom nem akar aludni. nap közben kb 2X30 percet ha alszik ,de annyit se sztem.már nem tudom mit lehetne vele kezdeni. de férjem vendéglátós, és egész nap melózik, éjjel jön haza. a multkor már akimerültség miatt kórházba került :( nem szeretném megint de éjjel is fent vagyunk mert ha nem is vesszük ki a ygereket bőg, ha kivesszük bőg. fog még kanyarba se, nem hasfájós...segítsetek!!!!bármilyen ötlet v akármi jöhet!
Nem szoktál neki énekelni? Fiamnál,és lányomnál is bevált. Mai napig ha valami olyasmi történik akkor a kedvenc altató dalukra nyugszanak le/alszanak el.
Bóbita,vagy egyszer volt hol nem volt--stb.
2011. jan. 15. 12:52
22/34 anonim válasza:
Sólámpa? Lehet, hogy fél a sötétben, ez bejut a tudat alattijába, és automatikusan felkel. Hiszen napközben ott van neki a tv, amit villódzik, és hozzászokik a fényhez. Egy próbát megér...
(Egyébként helyesírás...)
2011. jan. 15. 13:41
23/34 A kérdező kommentje:
sólámpa van, és kislámpa is világít neki, nincs teljes sötétbe (már ezzel is próbálkoztunk, kisebb v nagyobb fény...) énekelni még nem próbáltam alvásnál, csak ha baj van nap közben. de kipróbáljuk ezt is :)
bocs a helyesírásért,de nem azt nézem h mit írok csak írok, mert közben a fiam játszik velem, és inkább haladok... de igyekszek :)
2011. jan. 15. 14:11
24/34 anonim válasza:
próbáltatok neki cumit adni?hátha segít rajta,más ötletem sajnos nincs.
2011. jan. 15. 14:14
25/34 A kérdező kommentje:
cumit soha nem fogadta el ,az ujjacskáját szopizza. a napokban még azt is odaadtuk neki (cumi), de csak játszik vele.
2011. jan. 15. 14:24
26/34 anonim válasza:
Ha nem akarod magad melle venni a nagyagyba, tedd a kisagyat a nagyagy melle, igy melletted is van meg nem is kell felned, hogy leesik, vagy apa rafekszik. A napkozbeni kiados seta a friss levegon sokat segithet. Homeos bogyot en ajanlanam a chamomillat, ami nemcsak fogzasra jo hanem nyugtatja, altatja is a babat. Nekem ugyan nincs, de hallottam olyanokrol akiknel hasonlo helyzetben segitett az adamo hinta, csak beleraktak es rogton elaludt a pici. Sok sikert, kivanok nektek 1 vegigalvos ejszakat.
2011. jan. 15. 16:01
27/34 A kérdező kommentje:
már születése óta közvetlen mellettem van a kiságy, karnyújtáson belül. sokszor van h úgy alszik el h a kezem fogja miközben cumizza a sajátját :)
2011. jan. 15. 17:30
28/34 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon valószínű, hogy csak az idő fog ezen segíteni. Ugyanígy voltunk mi is, mindkét lányommal. A kicsi ráadásul 9-hajnal1-ig üvöltött, bármit csináltam vele, az első 4 hónapban. Most is legalább 5-6x kel egy éjszaka, de benyomom a cicit a szájába és így legalább nyugi van. Én a kiságyat egészen az ágyhoz húztam így nem tud leesni. Most 13 hónapos. A nagyom kb 2 évesen kezdet csak 2x kelni éjjel, akkor teát kért, és visszaaludt. Most 3,5 éves, most is megébred éjjel, de visszalaszik.
Kitartás!
2011. jan. 15. 17:48
29/34 anonim válasza:
Szerintem csak megszokás lehet. En letenném aludni, ha felébred nem adnék neki semmit enni csak cumit, persze ez annak a feltétele, ha napközben elég táplálékhoz jut. Este meg szerintem a fözeléket dusitsd be husival. A tv nem zavarhatja, ha csak nem tul hangosan halgatjátok. Nálunk is megy a tv- de kisfiam 4 hos kora ota este7-töl reggel 8 ig alszik. Most 10 hos. Le kell szoktatni erröl a szokásárol. Ajánlom esetleg a suttogo titkai cimü könyvet ha érdekel. En ebböl sokat tanultam és nagy hasznát vettem. Magadhoz szerintem meg ne vedd, mert akkor meg csöbörböl-vödörbe fogsz esni. Ha fölébred simogatással, meg cumival, nem cicivel probáld mindig visszaaltatni. Szerintem 3-4 nap alatt át fog álni.Sok sikert!
2011. jan. 15. 20:01
30/34 A kérdező kommentje:
halkan megy a tv, nem szeretem hangosan én sem. 8kor tettem le és már megint sír :( főzit ebédre is kb 250-300at eszik, vacsira picit kevesebbet, kap egy egész almát, cicizik...szóval eszik eleget, dokinéni is mondta h az bőven elég
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!