Pickwick gyerek teát mikortól ihatnak a gyerekek?
07:31-es beíró vagyok
Az én gyerekeim 19 és 20 évesek : akkoriban még nem árultak bébi-vizet, és azt szajkózta minden védőnő, hogy teát kell adni a gyereknek...
No, én teát adtam... 8-[[
Ha csapvízet adtam (2 éves koruk után), attól rögtön begyulladt a torkuk, nem mert hideg volt, hanem mert koszos volt a csapvíz...
Akkoriban az sem volt még divat, hogy ásványvízet vegyünk a boltban...
Szóval, már óvodás korukban is csak almalét vagy üdítőt vagy teát ittak, nem voltak hajlandóak vizet inni!!!
Most 19-20 évesen semmivel sem tudom rávenni a gyerekeimet, hogy tiszta vizet igyanak... :-[[
Hosszú évek alatt azt elértem, hogy legalább ne szénsavas üdítőket igyanak, hanem szénsavmentes üdítőt (Ice Tea)...
Na, szóval nem annyira baromság ám, amit írtam!
A teat ihatja cukor nelkul is. Az en kisfiam megissza a vizet, es a teat, egyelore csipkebogyosat adtam neki, cukor nelkul issza.
A Pickwick gyerekteajat meg nem adtam neki, pedig van itthon. 1 eves kor utan biztos adhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!