Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg nem jó a Chamomilla...

Tényleg nem jó a Chamomilla Vulgaris 9ch fogzásra csak a 15ch-s?

Figyelt kérdés

7,5 hónapos a kislányom és 8 fogacskája van már.Nagyon megviseli a fogzás.Eddig Dentinox N gélt és Nurofent kapott de éjjel is sűrűn +ébred és csak a cicin nyugszik meg.Sokat olvastam a homeos szerekről és sokan dicsérik.Voltam a patikában de csak 9ch volt és +vettem. De most olvastam,hogy csak a 15ch-s segít. Igaz ez,mert akkor kicseréltetem!?!

Amúgy hogyan kell elkészíteni(higitani)? Nem mondtak semmilyen tájékoztatót a gyógyszertárban. :(

Köszi a segítséget.

2009. jan. 29. 22:35
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem teljesen így van.

Fogzásra általában a ch 15-öt szokták használni,ebből akár negyedóránként is kaphat 5 golyócskát.Kiskanálban feloldod és megitatod vele.

De használható még a ch 30is.Ennek erősebb a potenciálja,és ezért csak napi 2-4 alkalommal 5 golyócskát adhatsz.Értelem szerűen teljen el néhány óra az alkalmak között.Ugyanúgy,mint a másikat kiskanál vízben feloldva.

Fontos betartani az adagolást,mert a túladagolással,akár mérgezéses tüneteket is kiválthatsz.

A ch 9nek eléggé gyenge a potenciálja,így nem biztos,h hat.

Viszont,amit még a homeopátiás szerekről tudnod kell,az az,h eleinte rosszabbodik a beteg állapota,majd2-3 nap után várható javulás.A javulással csökkenteni kell az adagot is.Illetve a homeopátia a hasonlót-hasonlóval elv alapján működik.Tehát a megfelelő szer kiválasztásakor a beteg tüneteit pontosan kell ismernünk,mert egy rossz szerválasztással nem megyünk semmire.

Ha érdekel a homeopátia,akkor a homeopatia.info.hu-n tudsz jobban elmélyedni a témában.Illetve én gyógyszertárban vettem egy homeós könyvet komoly 500Ft-ért,ahol homeopátiás orvosok írnak homeopátiás szrekről.

2009. jan. 29. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!