Mi a véleményetek az alábbi 2 babakocsiról Espiro Vector Lite vagy Mikado Aston?
Melyik miért jó-rossz?
Tapasztalatok valamelyikkel kapcsolatban?
Melyiket vennétek meg?
Mikado:
elég "noname" nincs múltja
vidéki útra mert vastag kerekes
nehéz a sportrész 13 kg és még baba nélkül elsősorban tárolóba v. kertesházba jav. mert babával együtt cipelni durva lesz.
Nekem az espiro túl plázás azt se venném meg bár 130x jobb mint a mikado elsősorban márka.
ezt városba v. vidéken jobb minőségű utakra való.
A mikado-hoz még annyit hogy ha azt választod ne a feketét vegyétek mert nyáron belesül a baba.
Csakis Espiro!!!!!!
7 és fél kiló!A násik 13!!!!!:(
+ gyerek,+ bevásrolt cucc,+ kismotor+kismaci stb.
Jobban jársz vele hidd el.Akármennyire nem kell emelgetned!
Nekünk espiro van , és nem tudom miért lenne plázás. Nagyon szeretem , mert könnyű, bármilyen nehéz terepen könnyedén elmegy, valóban kicsi a bevásárló része, de a hátadra kapsz egy hátizsákot és gond letudva.
Én is néztem a másikat,de nekem a sport rész formája nem tetszett. Ja és az espirot a kislányom is nagyon szereti, mert nagyon kényelmes.
A Mikadot nem ismerem, és már a kérdés sem aktuális, de leírnám az Espiroról a véleményem, ha valaki ide tévedne.
Kicsi mózes, nem dönthető a háttámlája,kicsi bevásárlókosár, gyorsan kopó kerekek,sportrésze csak kagylóba dönthető, és pici a napvédő teteje, semmit sem ér, ja és a bizt. övét a gyerek 1 kézzel kikapcsolja! Nekem álmaim kocsija volt a gyerek 5 hós koráig, majd kiderültek a hibák. A barátnőn brendonos saját márkás kocsija ugyanennyibe került, hasonló küllem, és ami ezen hiba, abba nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!