Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet az oka, hogy 10...

Mi lehet az oka, hogy 10 hónapos kisfiam hónapos óta 7-8-szor ébred éjszaka?

Figyelt kérdés

Először a fogzás miatt kelt, de ezen már túl vagyunk és még mindig ébred. (akkor is ha mellettem ébred)

Adtam homeopátiás szereket is de nem használ...

2011. jan. 2. 08:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azt énis szeretném tudni most 9hónapos,de már vagy 3hónapja óránként kel és addig ordít amig nem kap cicit.Neki még csak 2hete jött ki 2 foga nemtudom mikor fogja átaludni az éjszakát de én anak is örülnék ha csak 3x kelne fel.Kitartás!
2011. jan. 2. 11:42
 2/12 A kérdező kommentje:
viszont
2011. jan. 2. 13:35
 3/12 anonim ***** válasza:

Részvétem. Nálunk is így volt, most 16 hónapos. Kb. 14 hónapos kora óta alszik fél 5-fél 6 között-ig egyhuzamban, ha nincs fogzás vagy betegség. Mi is mindent próbáltunk, semmi nem használt igazán és tartósan.

Pedig második gyerek, az elsővel ilyen gond nem volt...

2011. jan. 4. 09:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem, valamelyik következő foga mocorog már, és attól. Mit próbáltál rá? Nekünk a chamomilla ch 15 este 5 golyó nagyon bejött, tud aludni, csak 1X kelt fel ma is, ami az 5-6-hoz képest főnyeremény. :)
2011. jan. 4. 09:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Sajnos sorstársak vagyunk, igaz, a fiam 13 hónapos, és fogzással indult pár hete, de a foga már kibújt ... Bár mi legalább este alszunk és éjfél után indul a buli félóránként :( Kitartást nektek!
2011. jan. 4. 10:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia! Az én 8 hónaposom is újra kel éjjel 3 hónapos kora óta. Pedig előtte 10-12 órát átaludt! Először mi is adtunk neki a fogzásra homeopátiás szereket,amitől nyugodtabb lett,de ugyanúgy éjszakáztunk. Mostanában kb.2-másfél óránként kel,cicit kap és jó esetben alszik 10 perc múlva az ágyában. Szerintem az éhség miatt ébred,anyatejes baba,a szilárd ételekből nagyon válogat. De lehet a mozgásfejlődés miatt is,vagy a szeparációs félelem. Ki tudja?! Kitartás!!!!!!!!!!!
2011. jan. 4. 10:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Még egy sorstárs. 8,5 hós a lányom, több mint 3hónapja éjszakázunk. Ha szerencsém van, akkor csak 2-3 alkalommal kel, ha nincs, akkor 10 percenként. Általában 1,5-2 óránként ébred és csak cicin alszik vissza. Mostanában próbálkozunk teát adni neki, hátha a cici miatt kell, néha elfogadja, de ugyan olyan sokszor kel, mint előtte.

Sedatif pc-vel próbálkozok most, este kapott egyet meg ma is fog. Aztán várom a hatást. Nekem viburcol és a többi nem segített, még ebben bizakodom.Eddig négy foga van, amikor a felső kettő kijött, azt hittem kicsit pihenünk, de tévedtem... most nem látom, hogy készülne fogacska, nem is nyáladzik, de attól lehet.Vagy tényleg ahogy előttem is írták, ez a szeparációs szorongás időszaka, plusz a mozgásfejlődés (mászik, feláll és lépeget bútor mellett).Én is csak kitartást tudok kívánni nektek!

2011. jan. 4. 11:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok tudom nem vigasztal de az én 11 hós lányom 8 hónapos kora óta ha jo éjszakánk van 3 x kel ha rossz szinte óránként vagy félóránként kitartás én is kivagyok remélem hamarosan elmulik pedig már velünk is alszik a kiságyba üvőlt...Nincs őtletem foga az jőhet neki is folyamatosan bujik ki már 4 kint van..gondolom jőn a tőbbi is...
2011. jan. 4. 11:42
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A Sedatif PC adható babáknak? Azt hallottam, hogy csak felnőtteknek adható!?

2011. jan. 4. 14:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen, lehet adni nekik.

[link]

Remélem beválik.

[link]

itt a betegtájékoztatója, csak a félrenyelés veszélye miatt nem adható, de fel kell neki oldani pici vízbe (én teába) és úgy beadni. Ártani nem fog ha nem is használ.

Ha gondolod megírom, hogy mik a tapasztalataim, segített e. ma még hoz a párom chamomilla vulgaris ch 9-et, az kifejezetten olyan tünetekre van, amik jelenleg nálunk is fennállnak. az arcocskája is mindig egyik oldalt piros csak,korábban ilyen nem volt.

Azt mondják, hogy nem mindegy,melyik fajtát adod, hanem a tünetek szerint kell kiválasztani. hát én reménykedem...

2011. jan. 4. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!