Mi lehet az oka, hogy 10 hónapos kisfiam hónapos óta 7-8-szor ébred éjszaka?
Először a fogzás miatt kelt, de ezen már túl vagyunk és még mindig ébred. (akkor is ha mellettem ébred)
Adtam homeopátiás szereket is de nem használ...

Részvétem. Nálunk is így volt, most 16 hónapos. Kb. 14 hónapos kora óta alszik fél 5-fél 6 között-ig egyhuzamban, ha nincs fogzás vagy betegség. Mi is mindent próbáltunk, semmi nem használt igazán és tartósan.
Pedig második gyerek, az elsővel ilyen gond nem volt...

Sziasztok!
Még egy sorstárs. 8,5 hós a lányom, több mint 3hónapja éjszakázunk. Ha szerencsém van, akkor csak 2-3 alkalommal kel, ha nincs, akkor 10 percenként. Általában 1,5-2 óránként ébred és csak cicin alszik vissza. Mostanában próbálkozunk teát adni neki, hátha a cici miatt kell, néha elfogadja, de ugyan olyan sokszor kel, mint előtte.
Sedatif pc-vel próbálkozok most, este kapott egyet meg ma is fog. Aztán várom a hatást. Nekem viburcol és a többi nem segített, még ebben bizakodom.Eddig négy foga van, amikor a felső kettő kijött, azt hittem kicsit pihenünk, de tévedtem... most nem látom, hogy készülne fogacska, nem is nyáladzik, de attól lehet.Vagy tényleg ahogy előttem is írták, ez a szeparációs szorongás időszaka, plusz a mozgásfejlődés (mászik, feláll és lépeget bútor mellett).Én is csak kitartást tudok kívánni nektek!

Köszönöm!
A Sedatif PC adható babáknak? Azt hallottam, hogy csak felnőtteknek adható!?

Igen, lehet adni nekik.
Remélem beválik.
itt a betegtájékoztatója, csak a félrenyelés veszélye miatt nem adható, de fel kell neki oldani pici vízbe (én teába) és úgy beadni. Ártani nem fog ha nem is használ.
Ha gondolod megírom, hogy mik a tapasztalataim, segített e. ma még hoz a párom chamomilla vulgaris ch 9-et, az kifejezetten olyan tünetekre van, amik jelenleg nálunk is fennállnak. az arcocskája is mindig egyik oldalt piros csak,korábban ilyen nem volt.
Azt mondják, hogy nem mindegy,melyik fajtát adod, hanem a tünetek szerint kell kiválasztani. hát én reménykedem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!