Miért csinálja ezt velem? Már a hajam tépem! SOS
2 és fél hónapos a kisfiam! 3 4 hetes kora óta elalszik magától. Mostanában, ha berakom a kiságyba napközbe térülök fordulok és már alszik is, de minden este kikészit! Elalszik 5 perc múlva felébred és visit!!! Megint elalszik megint felébred!! Kivagyok már! Már bebugyoláltam, "megtömtem" cumit adtam, ringattam (de ez az amit teljesen "elitélek", mert ha megébred megijed hogy nem a kezembe van,hisz ott aludt el)...már mindent próbáltam semmi nem jön össze!
Lehet azért ilyen mert napközbe "túlalussza" magát?
De hát neki még egész nap kéne aludnia nem??
Segitsetek! SOkat várok el?
Próbáld meg, hogy ne a kezedben aludjon el. Aztán lehet, hogy a sötétség zavarja- legyen egy kis fény a szobában.
Próbálhatod, hogy délután nem engeded annyit aludni, hogy estére már fáradt legyen. Vannak kisebb alvásigényű gyerekek is :) Ha visít, ne vedd fel. Érezze, hogy ott vagy, de ha egyszer kiveszed az ágyból- akkor vége az éjszakai nyugalmadnak jó ideig. Ha netán azért ébredne fel, mert éhes - ebben a korban már nem lenne szabad- akkor csak sima vizet adj neki- azért nem lesz érdemes sírnia. Azt esti lefekvést mindig azonos rituálé szerint csináld- és lehetőség szerint azonos időpontban. Nálunk a fürdés-evés- alvás mindig ugyanakkor történt, ez ad a picinek egy biztonságérzetet.Nekem három csemetém van- ők is próbálkoztak kisebb ideig ilyesmivel- de kitartó voltam és utána már soha nem voltak alvási gondjaink.
3 4 hetes korába leszoktattam róla! Tényleg nem kényelmes senkinek! És már engem is idegesitett. A kis kezeivel kalimpált és csikizett:)! Megzavarodtam tőle:)! A mi ágyunka biztosan nem engedem vissza! Se magánélet, se nyugodt alvás...Nem jó senkinek!
Most már nagy nehezen ugy gondolom elaludt, remélem nem is fog felébredni, de mióta megszületett ez van hogy éjfél 1 és 2 óra között alszik el, véglegesen! de akkor sem sokáig mert 3 óránként még mindig enni kér!! És éhes biztosan mert 120 milit bever (Tápszeres)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!